Betonnen dakpannen schoonmaken Breda Dongen Oosterhout

Een absolute aanrader in combinatie met dakpannen impregneren

Wanneer u in West-Brabant bent en goed om u heen kijkt, dan is de kans groot dat u dakdekkers van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda aan het werk zult zien. Naast de reguliere dak- en gevelwerken worden onze gecertificeerde dakdekkers relatief vaak ingeschakeld voor betonnen dakpannen schoonmaken.

Pasklare oplossing betonnen dakpannen schoonmaken en impregneren

Steeds meer woningbezitters besluiten om periodiek onderhoud aan hun dakpannen te laten doen. De sterke toename van de vraag hebben wij in West-Brabant te danken aan mond-tot-mond reclame van tevreden klanten en doe-het-zelf programma’s op de televisie. Bij steeds meer eigenaren dringt het besef door, dat onze dakpannen een langere levensduur krijgen wanneer u periodiek de betonnen dakpannen schoonmaken laat. U moet dan denken aan eens in de 10 tot 20 jaar. Dit hangt helemaal af van de plaats waar een woning staat en de kwaliteit van de betonnen dakpannen.

Waarom betonnen dakpannen schoonmaken? De waterafstotende toplaag van dakpannen slijt in de loop der tijd langzaam weg. Slijtage wordt veroorzaakt door weersinvloeden als zon, regen, vorst en wind. Daarnaast werken atmosferische vervuiling, algen, mossen, zwarte aanslag en vuil 24/7 op de toplaag in. Het is dan ook niet verbazingwekkend, dat er in de loop der tijd slijtageplekken beginnen te ontstaan in de toplaag, die voor kleine lekkages en schades gaan zorgen. Zie dit op tijd te voorkomen. Een goedkope optie is om jaarlijks een dakinspectie te laten uitvoeren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Wanneer u van avontuurlijk wonen houdt kunt u ook zelf controleren wanneer het tijd wordt voor betonnen dakpannen schoonmaken. U bespaart hiermee de dakinspectie kosten uit.

Met een professionele impregneer coating kunnen wij de waterafstotende slijtageplekken in de toplaag van de dakpannen duurzaam herstellen. De enige voorwaarde is dat de ondergrond brandschoon moet zijn. Wij hebben een pasklare oplossing, voor betonnen dakpannen schoonmaken inclusief impregneren ontwikkeld, die garant staat voor 10 tot 20 jaar wonen zonder zorgen. Wanneer uw dakpannen ook aan een onderhoudsbeurt toe zijn, dan komen wij graag vrijblijvend op locatie bij u langs om voor u een maatwerk offerte op te stellen. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKTECHNIEK & ONDERHOUD
 • Charles Petitweg 9
  4827 HJ Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder