Bitumen dak maken in de regio West-Brabant

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit eigen regio

U doet er verstandig aan om voor een bitumen dak maken te kiezen voor een dakdekker uit uw eigen regio en bij voorkeur voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Hier liggen enkele belangrijke redenen aan ten grondslag.

Mocht zich ooit een calamiteit als een stormschade voordoen, dan kan een dakdekker uit eigen regio snel ter plaatse zijn. Er kan dan snel begonnen worden met uw bitumen dak maken. In tegenstelling tot een dakdekker die landelijk opereert en buiten de provincie grenzen gevestigd is.

Het voordeel van een korte reistijd scheelt ook wanneer u een aanvraag voor een compleet nieuw bitumen dak maken doet. De improductieve reisuren zullen sowieso in de offerte prijs in rekening gebracht worden. En dat is logisch want betaling van lonen gaat gewoon door.

Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen dakdekkers Breda werkt uitsluitend met ervaren allround dakdekkers die gekwalificeerd zijn. Daarnaast gebruikt ons dakdekkersbedrijf Breda uitsluitend A-merk materialen, die bestemd zijn voor professioneel gebruik zoals een bitumen dak maken.

Tenslotte ontvangt u bij ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf voor de regio West-Brabant maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons gebruikte materialen en 10 jaar garantie op de door ons verrichte dakwerken. Wij durven u als klant dit aan te bieden, omdat wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid!

Marktconforme prijzen bij Wildhagen dakdekkers Breda

Ondanks het feit dat wij uitsluitend A-merk materialen gebruiken, 10 jaar garantie aanbieden op zowel materialen als dakwerk en een gecertificeerd dakdekkersbedrijf zijn kunnen wij dankzij slimme innovaties toch aantrekkelijke marktconforme prijzen aanbieden.

Probeer het vrijblijvend uit wanneer u in de regio West-Brabant een professionele dakdekker zoekt voor een duurzaam bitumen dak maken. Wanneer u ons voor een offerte benadert zult u direct het verschil ervaren. Voor een maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder