Bitumen dak repareren Breda Oosterhout Roosendaal

Oorzaak schade dak bepalend voor duurzame oplossing

Wanneer u ons vroeg in de ochtend telefonisch benadert met een hulpvraag voor een bitumen dak repareren komen wij in principe dezelfde dag nog naar u toe. Zeker wanneer de kans groot is, dat de schade aan het bitumen dak voor een lekkage heeft gezorgd dan wel dreigt te gaan zorgen. Voorwaarde is wel dat u woonachtig bent in de regio West-Brabant, want wij hebben er voor gekozen om uitsluitend in dit gebied onze diensten aan te bieden.

De dakdekker Breda voor een bitumen dak repareren regio West-Brabant

Waarom bieden we uitsluitend in West-Brabant onze diensten aan zult u zich wellicht afvragen? Het antwoord op deze vraag is tweeledig. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit Breda hebben wij ons volledig toegelegd op onderhoud, reparatie en renovatie van bestaande daken. Wanneer u ons met een hulpvraag benadert willen onze gecertificeerde dakdekkers u zo snel mogelijk van dienst zijn. Daarnaast hebben wij 7 dagen per week een servicedienst voor calamiteiten zoals lekkages. Juist in dit soort situaties willen wij een klant snel helpen en dat kan alleen wanneer het verzorgingsgebied beperkt is. Anders gaat er te veel tijd aan improductieve reisuren verloren. Vandaar dat wij als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda uitsluitend gekozen hebben voor de regio West-Brabant.

Een bitumen dak repareren Breda is niet altijd zinvol

Wanneer u ons met een hulpvraag benadert maken wij direct een afspraak met u. Stel dat op basis van uw hulpvraag duidelijk is dat snel hulp geboden moet worden, dan krijgt uw opdracht de hoogste prioriteit. Wanneer een van onze allround dakdekkers bij u langskomt, gaat hij eerst op dak kijken wat er aan de hand is. Op basis van zijn bevindingen krijgt u een terugkoppeling en een all-in offerte. Voor het bedrag in de offerte gaat hij, indien verantwoord, het bitumen dak repareren Breda. Wij maken enkele voorbehouden. Wanneer de dakbekleding ernstig versleten is zullen wij geen bitumen dak gaan repareren, omdat dit niet zinvol is. Binnen enkele weken zult u weer last van een lekkage krijgen. Ook kan het zijn dat de weersomstandigheden een duurzame reparatie niet direct mogelijk maken.

Met spoed een dakdekker voor een bitumen dak repareren nodig?

U kunt ons 7 dagen per week bellen. Raadpleeg voor de contactgegevens de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder