Bitumen dak vervangen in Breda of Roosendaal

U ontvangt 10 jaar garantie op materiaal en dakwerken

Wildhagen Dakdekkers Breda is een kleinschalig dakdekkersbedrijf in Breda, dat gecertificeerde reparatie– en onderhoudsdiensten aanbiedt in de regio West- Brabant. Een bitumen dak vervangen wordt in de regio West-Brabant door onze allround dakdekkers dan ook vrijwel dagelijks gedaan. In tegenstelling tot veel collega dakdekkers kunnen wij u snel helpen. Dit hebben wij te danken aan het feit, dat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het aanbieden van reparatie- en onderhoudsdiensten in een afgebakend gebied. U kunt ons dus niet inschakelen voor grootschalige nieuwbouwprojecten!

Bitumen dak renoveren of vernieuwen?

Heeft u ons op tijd ingeschakeld voor een bitumen dak vervangen of is de hulpvraag voor het vernieuwen van een bitumen dak helaas te laat en is er al sprake van lekkages? Zeker wanneer er nog geen sprake is van lekkages kunnen wij wellicht uw dak vervangen op basis van renovatie. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten Hoe weten onze dakdekkers of dit mogelijk is? Wanneer u ons benadert voor een prijsopgave bitumen dak vervangen komen wij altijd bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Op basis van wat wij op uw dak constateren ontvangt u een offerte. Dit is bij Wildhagen Dakdekkers Breda een all-in offerte. Zoals de naam all-in offerte al veronderstelt zijn hierin alle kosten opgenomen. Dus geen verrassingen achteraf. Ook wanneer onze dakdekker te weinig heeft gecalculeerd!

Wanneer over de versleten bitumen dakbedekking een nieuwe dakbedekking gelegd kan worden, omdat het dakbeschot niet is aangetast, dan kunnen wij uw bitumen dak vervangen op basis van renovatie. Wanneer uit onderzoek ter plaatse blijkt dat het dakbeschot wel is aangetast, dan zal de bestaande versleten bitumen dakbekleding verwijderd dienen te worden. En de aangetaste delen van het dakbeschot vervangen moeten worden. Laat nooit een bitumen dak vervangen op basis van renovatie, wanneer het dakbeschot is aangetast. Binnen enkele jaren krijgt u te maken met grote problemen zoals houtrot.

10 jaar garantie op materiaal en dakwerken bitumen dak vervangen

Wildhagen Dakdekkers Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Breda. Wij gebruiken uitsluitend A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik en werken met gecertificeerde dakdekkers die hun vak verstaan. Als particulier of bedrijf ontvangt u daarom maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op onze materialen en dakwerken. Wilt u van ons snel een offerte ontvangen voor een bitumen dak vervangen? Bel dan voor het maken van een afspraak tel. 076- 700 27 90 of raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder