Bitumen dakbedekking aanbrengen in regio Breda

Neem geen risico en schakel een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in

Het is verstandig dat u voor een bitumen dakbedekking aanbrengen in de regio Breda  kiest voor een ervaren en gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit uw eigen regio. Zeker wanneer u de bitumen dakbedekking eventueel in combinatie met isolatie op een bestaand dak wilt laten aanbrengen. Waarom? Wellicht kunt u gebruik maken van dakrenovatie. Dit hangt af van de conditie van uw dakbeschot en of de versleten bitumen dakbedekking aanbrengen van een nieuwe dakbedekking mogelijk maakt. Mede om deze reden komen wij voor het opstellen van een maatwerk offerte altijd vrijblijvend bij klanten langs. Wanneer alles duidelijk is ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met een all-in prijs. Het staat u dan volledig vrij of u wel of niet op onze maatwerk offerte ingaat.

Bij Wildhagen 10 jaar garantie op bitumen dakbedekking aanbrengen

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf Breda voor het aanbrengen van een bitumen dakbedekking, dan bevelen wij ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Breda beleefd bij u aan. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Breda en naar volle tevredenheid van klanten bitumen dakbedekkingen aanbrengt in West-Brabant. Op bitumen dakbedekking aanbrengen ontvangt u bij ons een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar op zowel de dakbedekking als het door ons verrichte dakwerk. Wij kunnen deze garantie aanbieden, omdat wij uitsluitend gebruik maken van A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Toch zijn wij in staat om marktconforme prijzen aan te bieden.

Marktconforme prijzen dankzij efficiënt werken A-merk materialen

Wij krijgen regelmatig de vraag voorgelegd waarom wij ondanks het gebruik van A-merk materialen toch in staat zijn om marktconforme prijzen aan te bieden. Het antwoord is simpel. A-merk materialen gaan veel langer mee en worden verhoudingsgewijs ‘sneller’ gelegd. Wij hoeven vrijwel nooit terug te komen, omdat er klachten zijn over de kwaliteit. Vandaar dat wij 10 jaar garantie durven te geven op bitumineuze dakbedekking aanbrengen. Door gebruik te maken van de huidige technologie hebben wij geen kantoorpersoneel of een callcenter nodig. U wordt rechtstreeks doorverbonden met eigenaar Janus Wildhagen, waarmee u direct een vrijblijvende afspraak kunt maken.

Wilt u offerte ontvangen voor bitumineuze dakbedekking aanbrengen ?

Neem dan contact met ons op een raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder