Bitumen dakbedekking leggen regio Breda

Aan een losse vierkante meter prijs heeft u als particulier niets

Dagelijks worden wij telefonisch benaderd met de vraag wat onze vierkante meter prijs voor bitumen dakbedekking leggen is. Zeker wanneer u nog nooit eerder met het leggen van bitumen dakbedekking te maken heeft gehad is dit een logische vraag. Wanneer u binnen de zoekmachines zoekt, ziet u dat er op grote schaal wordt geadverteerd met scherpe vierkante meter prijzen. Helaas zegt een ogenschijnlijke scherpe vierkante meter prijs niets. Waar is deze op gebaseerd? Op renovatie of nieuwbouw? En wat zijn de bijkomende kosten voor het branden en overige materialen. Dit is de reden dat wij nooit een losse vierkante meter geven.

Bij Wildhagen Dakdekkers Breda ontvangt u een all-in prijs

Zoals bovenstaand uitgelegd werken wij bij dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda niet met een losse vierkante meter prijs voor bitumen dakbedekking leggen. Dat kan ook niet, want wij weten niet wat de huidige conditie van uw platte dak is. Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om te zien hoe de kwaliteit van uw huidige dakbedekking en dakbeschot zijn. Wanneer die voldoende zijn om dakrenovatie toe te passen scheelt dit aanmerkelijk in de prijs. Wanneer dat duidelijk is, gaan wij uw dak opmeten en ontvangt u van ons een schriftelijke maatwerk all-in offerte. Voor dit bedrag vinden alle werkzaamheden plaats en wordt tevens al het materiaal geleverd. Dus bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda als Wildhagen Dakdekkers Breda geen onaangename verrassingen achteraf.

Planning Uitvoering Garantie bitumen dakbedekking leggen Breda

Wanneer u akkoord bent met onze offerte, dan plannen wij in overleg met u een tijdstip in wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Als dakdekker moeten wij een voorbehoud maken, omdat de weersomstandigheden voor vertraging kunnen zorgen. Vanzelfsprekend laten wij u dit op tijd weten. Voor bitumen dakbedekking leggen gebruiken onze dakdekkers uitsluitend A-merk dakbedekking. Dat geldt ook voor de overige materialen die wij gebruiken. Door bewust voor A-merk materialen te kiezen en het werk te laten doen door gecertificeerde dakdekkers ontvangt u bij Wildhagen Dakdekkers Breda, maar liefst 10 jaar garantie op alle gebruikte materialen en alle door ons verrichte dakwerken.

Wilt u vrijblijvend een maatwerk all-in offerte ontvangen voor bitumen dakbedekking leggen in de regio West –Brabant? Raadpleeg dan de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder