Bitumen dakbedekking repareren wel of niet zinvol?

Laat u goed informeren of repareren nog verstandig is?

Een A- merk bitumen dakbedekking gaat normaliter gesproken tientallen jaren mee. Wanneer de bitumen dakbedekking van uw platte dak een kleine 15 jaar oud is, doet u er verstandig aan om jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren. U weet als particulier of bedrijf namelijk niet wat voor kwaliteit bitumen dakbedekking er gebruikt is. Heeft u last van scheurtjes of erger nog gele vlekken in het plafond? Schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda in voor uw bitumen dakbedekking repareren.

U ontvangt eerst een all-in offerte voordat onze dakdekker begint

Voor een bitumen dakbedekking repareren kunt u zonder enige verplichting een afspraak met ons maken. Onze dakdekker gaat altijd eerst op dak kijken wat er daadwerkelijk aan de hand is. Op basis van wat hij ziet ontvangt u een all-in offerte. Vaak zal hij ook foto’s maken van hetgeen hij ontdekt en geconstateerd heeft. Pas wanneer u als opdrachtgever akkoord bent gaat hij aan de slag met zijn werkzaamheden. Mocht blijken dat de dakbedekking van uw platte dak versleten is en reparatie geen zin heeft meldt hij u dat. Onze gecertificeerde dakdekker Breda zal dan bitumen dakbedekking repareren ten stelligste ontraden. Aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zullen binnen enkele weken elders ook problemen ontstaan. Ons uitgangspunt is dat u recht heeft op een duurzame oplossing.

Bitumen dakbedekking repareren alleen zinvol bij een calamiteit

Wildhagen Dakdekkers Breda wil met haar klanten een langdurige relatie opbouwen. Dat doen wij door onze klanten niet onnodig op hoge kosten te jagen. Helemaal wanneer duidelijk is, dat slijtage de hoofdoorzaak is. Ons advies is in dat geval, om niet voor bitumen dakbedekking repareren te kiezen, maar voor vervangen van de huidige bitumen dakbedekking. Wanneer u er op tijd bij bent kunt u wellicht kiezen voor dakrenovatie. Dit scheelt aanmerkelijk in de hoogte van de investeringskosten. Voorwaarde is dan wel, dat uw dakbeschot nog niet is aangetast.

Voor op korte termijn bitumen dakbedekking repareren in de regio Breda belt u voor een vrijblijvende afspraak telefoonnummer 076- 700 27 90 of raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder