Bitumen dakbedekking Breda nodig?

Wildhagen Dakdekkers Breda kan u snel helpen

Is de bitumen dakbedekking van uw platte dak in de regio Breda aan vervanging toe? Neem dan voor een vrijblijvende offerte beslist contact op met de gecertificeerde dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda. Zij kunnen u snel helpen met het vervangen van de bestaande bitumineuze dakbedekking. U zult zich waarschijnlijk afvragen waarom dit bij Wildhagen Dakdekkers Breda wel mogelijk is en bij veel collega dakdekkersbedrijven niet. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. De afgelopen jaren hebben de ervaren en gecertificeerde dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda zich volledig gespecialiseerd in reparatie, renovatie en het vernieuwen van bestaande daken in de regio Breda. Grootschalige en langdurige nieuwbouwprojecten worden bewust niet aangenomen. Hierdoor kunnen wij particulieren en bedrijven in de regio Breda snel van dienst zijn.

Keuze uit verschillende soorten bitumen dakbedekkingen

Bij Wildhagen Dakdekkers Breda werken uitsluitend allround dakdekkers. Voor u als klant betekent dit, dat u niet alleen voor bitumen dakbedekking Breda hoeft te kiezen. Zo kunt u ook kiezen voor EPDM dakbedekking of PVC dakbedekking die gemiddeld een iets langere levensduur hebben. Toch geven de meeste klanten er de voorkeur aan om weer voor bitumineuze dakbedekking te kiezen. De prijs en de betrouwbaarheid van bitumen dakbedekking spelen hier een belangrijke rol. Wanneer u ons uitnodigt voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte komen wij altijd op locatie bij u kijken. Wanneer blijkt dat wij over de versleten bitumen dakbedekking een nieuwe laag kunnen aanbrengen scheelt dat aanmerkelijk in de kosten. Dit noemen wij renovatie. Blijkt dit niet te kunnen, dan zal de oude laag in zijn geheel verwijderd moeten worden. Het is belangrijk dat de bitumen dakbedekking goed hecht.

Offerte en garantie bitumen dakbedekking Breda

Nadat een dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda bij u op locatie is geweest ontvangt u een offerte. Deze offerte is maximaal 3 maanden geldig. In deze offerte wordt een all-in prijs afgegeven. Dus geen verrassingen achteraf. Op de bitumen dakbedekking die wij gebruiken en op ons werk ontvangt u een garantie van 10 jaar.

Voor meer informatie over bitumen dakbedekking Breda of het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder