Bitumen vervangen van uw dak in Breda Oosterhout

Aanzienlijk voordeliger wanneer dit op basis dakrenovatie kan

De vierkante meter prijzen die door dakdekkers in Breda gevraagd worden voor bitumen vervangen op platte daken in Breda, Oosterhout en Etten-Leur verschillen sterk. Zeker wanneer u als particulier hier geen ervaring mee heeft kunnen wij ons goed voorstellen, dat u niet begrijpt waarom sommige dakdekkers ogenschijnlijk 50% goedkoper zijn. Dat kan ook niet. Wanneer u telefonisch contact opneemt met een willekeurig dakdekkersbedrijf Breda om er achter te komen wat hun vierkante meter prijs voor bitumen vervangen is, dan krijgt u bij sommige bedrijven de losse vierkante meter prijs van bitumen vervangen. Helaas vergeet men gemakshalve de bijkomende kosten en materialen te vermelden.

Maatwerk offerte met een all-in prijs bij Wildhagen Dakdekkers Breda

Dit is de verklaring, dat er altijd een dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda bij u langs komt om te zien wat de conditie van uw dak is en om metingen te doen. Tevens zal aan u gevraagd worden of u weer wilt kiezen voor een bitumineuze dakbedekking of uw voorkeur uitgaat naar bijvoorbeeld een EPDM dakbedekking. Afhankelijk van de woonruimte die onder het platte dak is zal ook gevraagd worden of u het dak wilt laten isoleren. Op dit moment verstrekken veel gemeenten aantrekkelijke subsidieregelingen. Op basis van deze informatie ontvangt u een schriftelijke offerte met daarin een all-in prijs voor bitumen vervangen. Dit houdt in dat alle werkzaamheden en materialen bij de all-in prijs zijn inbegrepen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Waarom kiezen voor Wildhagen Dakdekkers Breda?

Wildhagen Dakdekkers Breda is een allround dakdekkersbedrijf, dat u op het gebied van daken volledig kan ontzorgen en zelfs een 24/7 servicedienst aanbiedt bij calamiteiten. Daarnaast is ons dakdekkersbedrijf gecertificeerd. Wij werken volgens strenge richtlijnen en gebruiken voor bitumen vervangen uitsluitend A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Het grote voordeel voor u als klant is, dat u op al onze materialen en dakwerken een garantie ontvangt van maar liefst 10 jaar.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor bitumen vervangen?

Voor een vrijblijvende offerte op maat voor duurzaam bitumen vervangen raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder