Bitumineuze dakbedekking aanbrengen Breda Oosterhout

Neem geen enkel risico en kies altijd voor duurzaamheid en kwaliteit

De fundering, gevels en de staat van uw platte dak zijn bepalend voor de kwaliteit van uw woning. Wanneer de dakbedekking van uw platte dak aan vervanging toe is, maak dan niet de fout om deze uit budgettaire overwegingen zelf te vervangen. Zeker wanneer u dit nog nooit gedaan heeft ontraden wij u dat ten zeerste. Een bitumineuze dakbedekking aanbrengen dient uiterst zorgvuldig te gebeuren, anders worden de gevolgen bij het eerste regenbuitje al zichtbaar. En het slechte nieuws is, dat in vrijwel alle situaties uw dak inclusief de nieuwe dakbedekking volledig verwijderd dienen te worden. Dat laatste is doodzonde. Bovendien wordt de schade, die het gevolg is van een daklekkage, niet door uw verzekering vergoed. U wordt achterstallig onderhoud verweten of verantwoordelijk gesteld voor het feit, dat u de werkzaamheden voor bitumineuze dakbedekking aanbrengen niet door een professioneel bedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda heeft laten doen. Het spreekwoord goedkoop is duurkoop gaat helaas ook hier op.

Voordelen bitumineuze dakbedekking aanbrengen Wildhagen Dakdekkers Breda

Wanneer u in West-Brabant woonachtig bent kunt u ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda inschakelen voor alle dakwerken. Wij zijn niet alleen een gecertificeerd dakdekker Breda, maar ook een allround dakdekkersbedrijf Breda. Bitumineuze dakbedekking aanbrengen is slechts een deel van onze werkzaamheden. Dus mocht zich in de toekomst ooit een calamiteit voordoen of wilt u een dakraam, dakkapel of lichtkoepel geplaatst hebben, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Wanneer u voor ons bedrijf kiest dan ontvangt u een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar op de door ons gelegde dakbedekking en 10 jaar op de dakwerken die wij hebben verricht. Wij kunnen deze garantie aanbieden, omdat wij uitsluitend A-merk materialen gebruiken die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Bij Wildhagen Dakdekkers Breda noemen wij dat wonen zonder zorgen.

Maatwerk offerte ontvangen bitumineuze dakbedekking aanbrengen?

Wanneer u ons benadert voor een vrijblijvende offerte bitumineuze dakbedekking aanbrengen, dan komen wij altijd op onze kosten bij u langs. Wij kijken dan op het dak hoe de staat van de dakbedekking is en/of bitumineuze dakbedekking aanbrengen op basis van renovatie mogelijk is. Wanneer dit het geval is, dan hoeft de versleten dakbedekking niet verwijderd te worden en dat scheelt aanmerkelijk in de kosten. Ook meten wij uw dak op, zodat wij u direct een maatwerk all-in offerte kunnen aanbieden. Hierin zijn alle kosten opgenomen. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder