Dak bedekken met bitumen of EPDM dakbedekking?

Meeste gezinnen kiezen nog steeds voor bitumen dakbedekking

Vandaag de dag kan men voor platte daken uit verschillende soorten dakbedekking kiezen. Denk hierbij aan uw platte dak bedekken met bitumen en EPDM dakbedekking. Logischerwijs kiezen de meeste particulieren nog steeds voor een betrouwbare bitumineuze dakbedekking, omdat deze al vele decennia aantoont als dakbedekking sterk, duurzaam en betrouwbaar te zijn. Bovendien is de prijs kwaliteitverhouding uitstekend te noemen.

Platte dak bedekken met bitumen

Zeker wanneer uw bitumineuze dakbedekking is gelegd door een gecertificeerd dakdekker, als Wildhagen Dakdekker Breda, gaat een dergelijke dakbedekking zonder problemen 30 jaar mee. Een ander belangrijk pluspunt is, wanneer een particulier jaarlijks zijn/haar dak laat controleren, dat dakrenovatie in de meeste gevallen mogelijk is. Dit maakt het extra aantrekkelijk om te blijven kiezen voor dak bedekken met bitumen. Bij een dakdekker als Wildhagen Dakdekker Breda ontvangt u 10 jaar garantie op uw dakbedekking en alle door ons verrichte dakwerken. Dat is wat wij noemen wonen zonder zorgen.

Plat dak bedekken met EPDM dakbedekking

Er ontstaat steeds meer belangstelling voor EPDM dakbedekking. De reden is dat EPDM dakbedekking sterker is dan bitumen en bestand is tegen basen, ozon, uv-stralen en zuren. Ook staat vast, dat algen en mossen niet tot ontwikkeling komen op een EPDM dakbedekking en dat scheelt aanzienlijk op het gebied van onderhoud. Theoretisch moet een EPDM dakbedekking een halve eeuw meegaan. Dit laatste zal de komende decennia moeten gaan blijken, want ervaringscijfers zoals met bitumineuze dakbedekking ontbreken. EPDM dakbedekking wordt op maat gemaakt en in tegenstelling tot bitumineuze dakbedekking op daken gelijmd. EPDM dakbedekking wordt met name toegepast op kleinere oppervlakten.

Dak bedekken met bitumen voorkeur Wildhagen Dakdekkers Breda

Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda gaat voor het leveren van top kwaliteit en een optimale service. Aangezien dit onze uitgangspunten zijn geven wij vooralsnog de voorkeur aan plat dak bedekken met bitumen. Pas wanneer vaststaat dat de duurzaamheid van EPDM dakbedekking gegarandeerd kan worden kunnen wij beide vormen dakbedekking aan onze klanten adviseren.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor dak bedekken met bitumen of met EPDM dakbedekking? Neem dan contact met ons op en bel telefoonnummer: 076- 700 27 90 of raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder