Dak isoleren Breda is in meerdere opzichten interessant

Aantrekkelijke subsidie regelingen in Breda Oosterhout Tilburg Roosendaal

Een dak laten isoleren was nog nooit zo aantrekkelijk. Om het milieu te sparen zijn er door de landelijke overheid en tal van gemeenten subsidieregelingen in het leven geroepen met als doel de klimaatdoelstellingen te halen. Als woningeigenaar kunt u hiervan gebruik maken. U kunt voor een subsidie in aanmerking komen, wanneer u zich op tijd inschrijft en het dak laat isoleren door een professioneel dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda. Dien de aanvraag wel op tijd in, want jaarlijks is slechts een beperkt bedrag beschikbaar.

U kunt bij ons voor elke vorm van dak laten isoleren kiezen

Voor professioneel dak isoleren beschikt Wildhagen Dakdekkers Breda over gekwalificeerde specialisten. Zij zijn op het gebied van isoleren dermate allround, dat u als woningeigenaar in principe kunt kiezen voor elke vorm van dakisolatie. Voorwaarde is wel, dat deze ook binnen de subsidieregeling valt. Voldoet de gekozen dakisolatie hieraan, dan is het enige voorbehoud dat u woonachtig bent in West-Brabant. Wanneer u het dak van uw woning of bedrijf heeft laten isoleren kunt u jaarlijks rekenen op een besparing die op kan lopen tot wel € 900, – per jaar.

Algemene subsidie regelingen voor isolatie

Om dak isoleren te bevorderen heeft de overheid enkele algemene subsidiemaatregelen in het leven geroepen, waarvan elke huiseigenaar gebruik van kan maken.

  • Wanneer u een woning gaat kopen, waarvan het dak niet geïsoleerd is, mag u bovenop het maximale hypotheekbedrag voor dakisolatie een bedrag tot € 13.500, – mee financieren. De rente die u over het extra bedrag betaalt mag u gedurende 30 jaar bovendien aftrekken. Dit levert u jaarlijks een extra voordeel op van 40%.
  • Een dak isoleren is niet zonder gevaar. Pas dus op wanneer u het zelf doet! Om deze reden heeft de overheid de btw over arbeid verlaagd. In plaats van 21% betaalt u namelijk maar 6% wanneer u een professioneel bedrijf inschakelt voor dak isoleren.

Neem voor een dak laten isoleren offerte contact met ons op

Welke vorm van dak isoleren het meest geschikt is hangt van uw dak en budget af. Daarom komen wij altijd eerst bij u langs om te zien wat de opbouw en conditie van uw dak zijn. Op basis van uw wensen ontvangt u dan direct een vrijblijvende maatwerk offerte. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte raadpleegt u contact