Dak reinigen en coaten Breda Etten-Leur Oosterhout Zundert

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit de eigen regio

Wanneer u goed om u heen kijkt, dan zult u zien dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor dak reinigen en coaten. Zij laten dit vooral doen wanneer de dakpannen eens in de 10 tot 20 jaar toe zijn aan hun periodieke onderhoudsbeurt. Het juiste moment hangt af van de hoeveelheid algen, mossen en vuil die zichtbaar zijn. Dat kan per woning sterk verschillen. Waarom kiest men juist voor coaten tijdens de periodieke onderhoudsbeurt? Om dakpannen duurzaam te kunnen coaten moeten deze brandschoon zijn. Aangezien een standaard onderdeel van periodiek onderhoud dak reinigen is wachten huizenbezitters tot dit moment. In plaats van de dakpannen te laten impregneren kiest men er dan voor om de dakpannen te laten coaten, zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Dak reinigen en coaten in een andere kleur

Wanneer u overweegt om uw dakpannen een andere kleur te geven, doet u er verstandig aan om u goed te laten adviseren door een gecertificeerd dakdekker als Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda. Informeer ook bij uw gemeente of er restricties gelden voor de kleur die dakpannen mogen hebben. Niets is zo frustrerend wanneer de welstandscommissie van uw gemeente klachten krijgt over de nieuwe kleur van uw dakpannen en u deze moet laten veranderen. Wanneer u voor dak reinigen en coaten kiest hoeft u de dakpannen niet te laten impregneren. De coating legt als het ware een beschermende laag over uw dakpannen heen. We adviseren wel om twee lagen coating aan te laten brengen. Wanneer u voor een andere kleur dakpannen kiest krijgt uw woning een andere uitstraling. Zeker wanneer de kleur goed gekozen is zorgt dit voor een meeropbrengst bij eventuele verkoop.

Een dak reinigen en coaten is niet altijd mogelijk

Niet alle pannendaken zijn geschikt om gecoat te worden. Dakcoating kan toegepast worden op betonnen en gebakken dakpannen. Coaten kan echter niet toegepast worden op geglazuurde dakpannen. Mede om deze reden komt onze gecertificeerde dakdekker altijd eerst kijken wat de actuele conditie van uw dakpannen is en welk soort dakpannen het betreft. Daarna brengt hij de oppervlakte van het dak in kaart. Aansluitend ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Wanneer u hiermee akkoord gaat leggen wij in overleg met u een datum vast. Spreekt onze werkwijze voor dak reinigen en coaten u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende maatwerk offerte via de rubriek contact

WILDHAGEN DAKTECHNIEK & ONDERHOUD
 • Charles Petitweg 9
  4827 HJ Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder