Dak reparatie nodig? Hoe hoog zijn de herstelkosten?

Kosten van een reparatie hangen volledig van de conditie dak af

Dagelijks worden wij gebeld door eigenaren van woningen waar een dak reparatie moet plaatsvinden. We krijgen dan de vraag wat de eventuele reparatiekosten zijn om een dak duurzaam te repareren. En net zo vaak als we gebeld worden moeten wij het antwoord schuldig blijven. Om u een concreet antwoord te kunnen geven zal een van onze dakdekkers eerst het dak hebben moeten zien. Pas dan kan hij antwoord geven op deze vraag en u een concrete schriftelijke offerte afgeven. U weet dan exact wat de kosten zijn wanneer u de reparatie aan uw dak door Wildhagen Dakdekkers Breda laat uitvoeren. Dit voorkomt onaangename financiële verrassingen achteraf. Wat helaas in de praktijk nog wel eens voorkomt. Wij houden van transparantie. Dat zorgt voor tevreden klanten.

Herstel van een dak alleen zinvol wanneer een dak nog jaren meegaat

Let als huiseigenaar goed op wanneer u een dakdekkersbedrijf Breda inhuurt voor het laten uitvoeren van een dak reparatie. Zeker bij platte daken is het belangrijk dat u de dakdekker vraagt om eerst een dak inspectie uit te voeren. Dan weet u als huiseigenaar wat de status is van uw dak en of het zinvol is om alleen lokaal de dak reparatie uit te laten voeren. Wanneer een dakdekker een dak inspectie doet zal hij foto’s nemen van het dak. Mocht blijken dat de kwaliteit van het dak ernstige slijtageplekken heeft zal hij hier foto’s van maken. Dan kunt uzelf weloverwogen beslissen of u het dak wilt renoveren of er toch voor kiest om lokaal de dak reparatie te laten uitvoeren. De kans is dan groot dat u op korte termijn weer een reparatie op een andere plek zult moeten laten doen.

Oorzaak dat een herstel dak nodig is kan sterk verschillen

Wanneer u ons inhuurt voor een dak reparatie hoeft de oorzaak van een lekkage niet door de dak bekleding veroorzaakt te worden. Dagelijks komen we situaties tegen, dat een lekkage of klacht wordt veroorzaakt door de nokvorsten, schoorsteen en/of lood- en zinkwerken. De ervaren en vakbekwame dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda helpen u graag wanneer u woonachtig bent in West-Brabant. Voor snelle hulp en/of meer informatie raadpleegt u de rubriek contact