Dak vernieuwen in Breda of Roosendaal?

Het ideale moment om ook uw platte dak te laten isoleren

Wanneer renoveren van uw platte dak in Breda of Roosendaal niet meer mogelijk is, heeft u geen andere keuze dan voor dak vernieuwen te kiezen. Zeker wanneer uw platte dak nog niet geïsoleerd is, doet u er verstandig aan om het nieuwe dak gelijktijdig te laten isoleren. Dit met het oog op de naderende energietransitie waar we op den duur allemaal aan moeten geloven. Op dit moment is het zeer interessant om uw dak te laten isoleren. U kunt nu gebruik maken en profiteren van aantrekkelijke subsidieregelingen van de overheid en een groot aantal gemeenten.

Waarom dak vernieuwen combineren met dak isoleren?

Binnen enkele jaren wordt de verkoop van gasgestookte CV ketels aan banden gelegd. Zoals het er nu naar uitziet wordt elk gezin in Nederland door de overheid verplicht om over te stappen naar een warmtepompinstallatie. De kosten voor de aanschaf van een warmtepomp inclusief aanpassingen in de woning komen voor een gezin uit op maar liefst € 25.000, -. Los van het feit, dat de vraag is hoe de meeste gezinnen dit kunnen betalen, zal elke woning op het niveau van energielabel B gebracht moeten worden. Waarom? Anders kan een warmtepomp de temperatuur niet op het gewenste niveau krijgen. Het is daarom slim om een plat dak, dat boven een ruimte met een woonfunctie ligt, te isoleren. Anders komt u nooit op energielabel B uit.

Plat dak vernieuwen. Voor welke soort dakbedekking kiest u?

Wanneer u de dakbedekking van uw platte dak vernieuwen gaat, kunt u ook kiezen voor een andere dakbedekking zoals PVC. Voorwaarde is dan wel, dat de oppervlakte van uw platte dak niet te groot is. PVC wordt uit één stuk geleverd. Verreweg de meeste gezinnen kiezen wederom voor bitumineuze dakbedekking, omdat deze mits goed aangebracht sterk is en langdurig meegaat. De dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda komt graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor dak vernieuwen en isoleren.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact