Dak vervangen Breda bij Wildhagen Dakdekkers Breda

Uw regionale dakdekkersbedrijf Breda met een excellente service

Kies voor een dak vervangen Breda altijd voor een gecertificeerde allround dakdekkersbedrijf  als Wildhagen Dakdekkers Breda. Waarom? Zij hebben zich volledig gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vernieuwen van zowel platte daken als hellende daken in de regio Breda. Voor u als particulier of bedrijf betekent dit, dat u te maken krijgt met een ervaren allround dakdekker uit uw eigen regio die u ook bij calamiteiten snel kan helpen voor een marktconforme prijs. Bovendien heeft u de garantie, dat de kwaliteit van het geleverde werk hoog is. Niet voor niets ontvangt u bij Wildhagen Dakdekkers Breda een garantie van 10 jaar op alle materialen en dakdekkerswerkzaamheden.

Renoveren of vernieuwen?

Dat is een belangrijke vraag, want een dak renoveren is aanmerkelijk goedkoper dan een dak in zijn geheel moeten vernieuwen. Op afstand kunnen wij dat niet beoordelen. Dit is dan ook de reden dat wij altijd eerst naar u toekomen, voordat wij u een offerte kunnen aanbieden. Wat is het verschil tussen een compleet dak vervangen (vernieuwen) en een dak renoveren? Bij een dak vervangen in de regio Breda is de bestaande dakbedekking zo slecht, dat deze in zijn geheel verwijderd moet worden. Zeker wanneer kleine lekkages zichtbaar zijn is het onverantwoord om de bestaande dakbedekking te laten zitten. Ook is de kans aanwezig, dat bestaande delen van het dakbeschot vervangen moeten worden. Bij een dak renoveren kan de bestaande dakbedekking blijven zitten, omdat er nog geen sporen van lekkage zijn waargenomen. Onze dakdekker controleert dit zorgvuldig.

Dak vervangen met of zonder isolatie?

Wanneer uw dak vervangen moet worden is ons advies om isoleren mee te nemen. Zeker wanneer budget beschikbaar is adviseren wij u dit te doen. Niet alleen bespaart u jaarlijks tussen de € 350, – en € 420, -, maar het blijft ook langer behaaglijk in een ruimte met een plat dak dat geïsoleerd is. Voor een concreet rekenvoorbeeld zie de rubriek plat dak isoleren. Bovendien is het noodzakelijk wanneer uw woning minder dan energielabel B heeft, omdat een warmtepomp uw woning niet op de gewenste temperatuur kan brengen. Onze dakdekker vertelt u hier graag meer over tijdens zijn bezoek.

Uw dak vervangen in de regio Breda?

Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden van dak vervangen Breda of het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact