Dak vervangen Breda Eindhoven Tilburg van uw woning

Wildhagen Dakdekkers Breda onderzoekt altijd of dakrenovatie haalbaar is

Wanneer u lekkages en vochtplekken in de muren heeft als gevolg van de slechte staat van uw dak zal het dak vervangen moeten worden. U moet dan rekening houden met een pittige kostenpost. Omdat het vervangen van een dak in de spreekwoordelijke papieren loopt onderzoeken de dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers  Breda, die gespecialiseerd zijn in onderhoud, renovatie en restauratie van daken, eerst of dak renovatie mogelijk is. Dat scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten. Zij gaan als volgt te werk:

Plat dak vervangen op basis dak renovatie

Eerst onderzoeken zij de actuele staat van de dakbedekking en het dakbeschot. Wanneer ze via relatief kleine reparaties de vereiste kwaliteit ondergrond kunnen realiseren is dak renovatie mogelijk. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten. Een nieuwe professionele laag dakbedekking wordt dan over de bestaande dakbedekking gebrand. Vanzelfsprekend krijgt u op de door de dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda aangebrachte dak bedekking een garantie van tenminste 10 jaar. Dus over de duurzaamheid van uw nieuwe dak hoeft u zich geen zorgen te maken.

Pannen dak herstellen op basis dak renovatie

Een pannendak vervangen op basis van renovatie is ook mogelijk. Zeker bij een ouder pannen dak wordt gekeken naar de staat van de dak constructie, de dakplaten, de panlatten, dakpannen en boeiborden. Wanneer uit de strenge inspectie blijkt, dat door langdurige inwerking van vocht de dakplaten, panlatten en boeiborden zijn aangetast is vervangen op basis van dak renovatie niet mogelijk. Is dat niet het geval en zijn slechts de boeiborden aangetast dan kan volstaan worden met het vervangen van de boeiborden. Het vervangen van het dak op basis van dak renovatie is dan mogelijk. In dit geval zullen in principe alleen de dakpannen en nokvorsten vervangen dienen te worden.

Dak vernieuwen blijft maatwerk omdat elke woning anders is

Iedere woning of bedrijfspand is verschillend. Sommige hebben een dakkapel andere een dakraam. Indien het op dak vervangen aankomt, moet per woning of bedrijfspand gekeken worden. Het uitgangspunt van dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda is om zo veel mogelijk te kiezen voor dak renovatie. Ze zijn hierin gespecialiseerd!