Dakbedekking aanbrengen plat dak

Schakel hiervoor altijd een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in!

Kies voor dakbedekking aanbrengen plat dak in de regio Breda altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda. U heeft dan niet alleen de zekerheid, dat uitsluitend gewerkt wordt met materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Tevens heeft u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren  gekwalificeerde dakdekkers. Duurzaamheid en kwaliteit zijn op deze wijze gegarandeerd en staan garant voor tientallen jaren woongenot zonder zorgen. Om dit te onderstrepen ontvangt u bij het dakdekkersbedrijf Breda voor de regio West-Brabant maar liefst 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte dakbedekking en dakwerken.

Risico’s zelf dakbedekking op een plat dak branden

Zeker wanneer u geen ervaring heeft met het branden van dakbedekking, ontraden wij u ten zeerste om voor zelf dakbedekking aanbrengen plat dak te kiezen. Wanneer u vanwege budgettaire redenen hier toch voor kiest, adviseren wij u om iemand er bij te betrekken die het wel meer gedaan heeft. Anders gaat dit op korte termijn voor de nodige problemen zorgen (lekkages) en dan bent u gegarandeerd verder van huis. Zeker wanneer het een plat dak van een woongedeelte als een erker of aanbouw betreft. Niet alleen vergoedt uw verzekering bij ernstige lekkages de schade niet wanneer een expert komt kijken, maar in vrijwel alle gevallen moet de door u aangebrachte dakbedekking in zijn geheel verwijderd worden voordat een nieuwe dakbedekking aangebracht kan worden.

Dakbedekking aanbrengen met of zonder isolatie

Voordat u beslist voor een nieuwe dakbedekking aanbrengen plat dak adviseren wij u om in overweging te nemen om uw platte dak te laten isoleren. De komende energietransitie maakt het noodzakelijk om uw platte dak te isoleren, want anders krijgt een warmtepomp uw woonkamer niet op temperatuur. Bovendien is de kans groot dat u in aanmerking kunt komen voor een aantrekkelijke subsidie. Informeer hiervoor bij u gemeente. Ook dakisolatie kunnen wij voor u verzorgen.

Snel een maatwerk offerte dakbedekking aanbrengen plat dak ontvangen?

Raadpleeg hiervoor de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder