Dakbedekking plat dak branden

Schakel dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda in

Zeker wanneer u geen ervaring heeft met een dakbedekking plat dak branden ontraden wij u ten zeerste om dit zelf te gaan doen. Helemaal wanneer onder het platte dak dat gebrand moet worden zich een woonruimte bevindt. Ongeacht hoe handig u ook bent! Kies voor de eerste keer branden van een dakbedekking plat dak voor een houten schuurtje waar een lekkage minder ernstige gevolgen heeft. Tevens adviseren wij u om hulp te vragen van een vriend / kennis die dit al meer heeft gedaan. Met een dakbedekking branden boven een woongedeelte van uw woning moet u beslist geen enkel risico lopen. Laat dit beslist over aan een van gecertificeerde vakmensen van Wildhagen Dakdekkers Breda Roosendaal. Het is per slot van rekening hun dagelijks werk.

Dakbedekking plat dak branden dient uiterst zorgvuldig te gebeuren

Zeker wanneer u geen ervaring heeft op het gebied van dakbedekking plat dak branden neemt u een groot risico. U bent met open vuur bezig in de vorm van een propaangasbrander. Daarnaast bent u niet bekend met alle technieken die bij het branden van dakbedekking toegepast moeten morden voor een duurzaam resultaat. Tot slot het materiaal dat u gebruikt. Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda gebruikt uitsluitend A-merk dakbedekking die geschikt is voor professioneel gebruik. Kortom de vraag is gerechtvaardigd of u bovenstaande risico’s wilt lopen. Wanneer u dat wilt wensen wij u veel succes toe met de dakbedekking branden. Ons advies: zorg wel dat er ter voorkoming van brand dat er meerdere brandblussers aanwezig zijn.

10 Jaar garantie op dakbedekking plat dak branden

Ons advies is, dat u geen enkel risico neemt met het platte dak van uw woning en kiest voor zekerheid in de vorm van een A-merk dakbedekking plat dak die bestemd is voor professioneel gebruik. De kans bij normaal gebruik is dan groot, dat u tientallen jaren zonder problemen kunt genieten van uw woning. Dat is wat wij noemen wonen zonder zorgen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder