Dakbedekking plat dak branden?

Schakel dakdekkersbedrijf Wildhagen Daktechniek & Onderhoud in

Zeker wanneer u geen ervaring heeft met een dakbedekking plat dak branden ontraden wij u ten zeerste om dit zelf te gaan doen. Helemaal wanneer onder het platte dak dat gebrand moet worden zich een woonruimte bevindt. Ongeacht hoe handig u ook bent, kies voor de eerste keer branden van een dakbedekking plat dak voor een houten schuurtje waar een lekkage minder ernstige gevolgen heeft. Tevens adviseren wij u om hulp te vragen van een vriend / kennis die dit al meer heeft gedaan. Met een dakbedekking plat dak branden boven een woongedeelte van uw woning moet u beslist geen enkel risico lopen. Laat dit beslist over aan een van gecertificeerde vakmensen van Wildhagen Dak & Geveltechniek Breda Roosendaal. Het is per slot van rekening hun dagelijks werk.

Dakbedekking plat dak branden dient uiterst zorgvuldig te gebeuren

Zeker wanneer u geen ervaring heeft op het gebied van dakbedekking plat dak branden neemt u een groot risico. U bent met open vuur bezig is de vorm van een propaangasbrander. Daarnaast bent u niet bekend met alle technieken die bij dakbedekking plat dak branden toegepast moeten morden voor een duurzaam resultaat. Tot slot het materiaal dat u gebruikt. Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda gebruikt uitsluitend A-merk dakbedekking die geschikt is voor professioneel gebruik. Kortom de vraag is gerechtvaardigd of u bovenstaande risico’s wilt lopen. Wanneer u dat wilt wensen wij u veel succes toe met de dakbedekking plat dak branden. Ons advies: zorg wel dat er ter voorkoming van brand een of meerdere brandblussers aanwezig zijn.

10 Jaar garantie op dakbedekking plat dak branden

Ons advies is, dat u geen enkel risico neemt met het platte dak van uw woning en kiest voor zekerheid in de vorm van een A-merk dakbedekking plat dak die bestemd is voor professioneel gebruik. De kans bij normaal gebruik is dan groot, dat u tientallen jaren zonder problemen kunt genieten van uw woning. Dat is wat wij noemen wonen zonder zorgen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKTECHNIEK & ONDERHOUD
 • Charles Petitweg 9
  4827 HJ Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder