Dakbedekking plat dak Breda renoveren of vernieuwen?

Het moment om te kiezen voor wel of geen duurzame isolatie

Een dakbedekking plat dak Breda gaat bij normaal gebruik zonder problemen tientallen jaren mee. De ervaring leert, dat bij vrijwel alle panden gebruik gemaakt is van bitumen dakbedekking. Dat is op zichzelf logisch, omdat de kwaliteit / prijsverhouding van bitumineuze dakbedekking uitstekend te noemen is, wanneer het wordt afgezet tegen de tijd. Voorwaarde is wel, dat de dakbedekking wordt aangebracht door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda. Vrijwel wekelijks worden onze dakdekkers geconfronteerd met lekkages die het gevolg zijn van werkzaamheden door een ‘goedkope’ klusser. Goedkoop blijkt dan ook hier duurkoop te zijn.

Het moment om weloverwogen beslissingen te nemen

Wanneer u heeft besloten om het advies van de dakinspectie te volgen, dan is dit het moment om weloverwogen beslissingen te nemen op twee onderdelen te weten:

 • Laat u uw platte dak in de regio Breda wel of niet isoleren?
 • Voor welke dakbedekking plat dak Breda gaat u kiezen?

Laat u uw platte dak in de regio Breda wel of niet isoleren?

De komende decennia zal het beleid van de overheid er op gericht zijn om zo zuinig mogelijk om te gaan met ons energieverbruik. Wanneer er geen goede alternatieven op de markt komen voor warmtepompen, zal elke woning sterk geïsoleerd moeten worden. Anders krijgt een warmtepomp een woning niet op temperatuur. Aangezien een dakbedekking plat dak bij normaal gebruik tientallen jaren meegaat, is het verstandig dat u hier rekening mee houdt. Onze gecertificeerde dakdekker vertelt u hier graag meer over.

Voor welke dakbedekking plat dak Breda gaat u kiezen?

Bij Wildhagen Dakdekkers Breda werken uitsluitend allround gecertificeerde dakdekkers. U heeft dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende vormen van dakbedekking zoals: bitumen, EPDM en PVC. De praktijk leert dat bijna alle relaties vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding toch weer kiezen voor de bitumineuze dakbedekking. Een begrijpelijke keuze, omdat een dergelijke dakbedekking uitstekend werkt.

Vrijblijvende afspraak maken?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een dakbedekking plat dak Breda of het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder