Dakbedekking schuur Breda renoveren of vernieuwen?

Het beste kunt u voor een bitumineuze dakbedekking kiezen

Is uw dakbedekking schuur in Breda aan vervanging toe? Schakel dan voor een second opinion een gecertificeerde dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda in, want dan hoort u ter plaatse of uw dakbedekking eventueel gerenoveerd kan worden. Wanneer dat namelijk het geval is, scheelt u dit aanmerkelijk in de kosten. Er kan dan een nieuwe dakbedekking over de versleten dakbedekking gelegd worden. Bent u eventueel van plan om in de naaste toekomst uw schuur voor andere doeleinden, zoals een slaapkamer en badkamer, op de begane grond te gaan gebruiken? Overweeg dan om het dak van uw schuur te laten isoleren. Zeker wanneer de energietransitie een feit is geworden, dient uw totale woning geïsoleerd te zijn op niveau label B. Een warmtepomp kan anders uw woning niet op de juiste temperatuur brengen.

Dakbedekking schuur Breda moet vernieuwd worden

Wanneer de staat van uw dakbedekking schuur te slecht is, om als ondergrond gebruikt te worden, dan is renoveren helaas niet mogelijk. Dan zal de versleten dakbedekking schuur in zijn geheel verwijderd moeten worden. Dat geldt ook voor delen van het dakbeschot, die in de loop der tijd door vocht zijn aangetast. Juist dit is het ideale moment om het dak van uw schuur te laten isoleren wanneer u serieus overweegt om de schuur in de naaste toekomst voor andere doeleinden te gaan gebruiken. Aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal u over een aantal jaren aangewezen zijn op een warmtepomp, die alleen goed werkt wanneer uw woning tenminste label B heeft. Een schuur zonder isolatie zal hier nooit aan gaan voldoen. Heeft u geen andere plannen met uw schuur, dan adviseren wij u om te kiezen voor een bitumineuze dakbedekking Breda.

Uw dakbedekking schuur vervangen in de regio Breda?

Wilt u een vrijblijvende all-in offerte voor een nieuwe dakbedekking schuur Breda ontvangen? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak op locatie de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder