Dakdekken plat dak Wildhagen Dakdekkers Breda

10 Jaar schriftelijke garantie op dakbedekking en alle dakwerken

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda adviseren wij u nadrukkelijk om het dakdekken plat dak door een gecertificeerde dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda te laten doen. Niet alleen willen wij u graag als nieuwe klant verwelkomen, maar wat wij wekelijks bij potentiële klanten tegenkomen grenst werkelijk aan het ongelooflijke. Ingegeven door video’s die op YouTube staan, is men zelf aan de gang gegaan met het maken van een plat dak. Zo moeilijk ziet het er allemaal niet uit. Dat lijkt inderdaad ook zo op de meeste promotie video’s, echter de praktijk laat een geheel ander resultaat zien wanneer het begint met regenen. Binnen enkele dagen zijn kringen op het plafond zichtbaar en ontstaan soms de grootste lekkages. En het aller vervelendste is, dat de verzekering de schade niet vergoedt. Men is helaas letterlijk van de regen in de drup terecht gekomen.

Een waterdicht dak is het behoud van uw woning

Neem geen enkel risico met uw platte dak en laat het dakdekken plat dak over aan de vakman. Niet voor niets is zelfs een ervaren dakdekker vele uren bezig met het dakdekken plat dak, want dat moet zeer zorgvuldig gebeuren. Daarnaast gebruikt een gecertificeerde dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Dit in tegenstelling tot de meeste merken bitumineuze dakbedekking die u bij DHZ ketens kunt kopen. Gezinnen die zelf het dakdekken plat dak voor hun rekening hebben genomen zijn helaas financieel een stuk slechter af. De nieuwe dakbedekking zal in zijn geheel verwijderd moeten worden en waarschijnlijk geldt dit ook voor de versleten dakbekleding. Pas daarna kan een nieuwe bitumineuze dakbedekking worden aangebracht. Helaas vallen op deze wijze de kosten voor het dakdekken plat dak een stuk hoger uit dan gepland.

Kies voor dakdekken plat dak altijd voor een gecertificeerd dakdekker

Wanneer de dakbekleding van uw platte dak toe is aan vervanging, komen wij voor een vrijblijvende all-in offerte graag bij u langs. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact of belt u tel. nummer 076- 700 27 90

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder