Dakdekkers die allround en gecertificeerd zijn regio Breda

Wildhagen dakdekkers Breda ook voor periodiek onderhoud daken en gevels

De vraag naar gecertificeerde allround dakdekkers in West-Brabant is groot, terwijl het aanbod relatief klein is. Wildhagen dakdekkers uit Breda is zo’n bedrijf. U kunt ons dakdekkersbedrijf niet alleen inschakelen voor hellende – en platte daken, maar ook voor periodiek onderhoud van daken en gevels. Bent u naar deze dienstverlening op zoek? Bezoek dan onze website Wildhagen Dak & Geveltechniek. Op deze website gaan we verder met informatie over zaken die te maken hebben met platte en hellende daken.

dakpannen nokvorsten
dakdekker werkzaamheden

Wildhagen dakdekkers Breda werkt uitsluitend in West-Brabant

De gecertificeerde dakdekkers van Wildhagen dakdekkers Breda hebben er bewust voor gekozen om hun diensten uitsluitend aan te bieden in de regio West-Brabant. Waarom zult u zich wellicht afvragen. Kwaliteit, service en vakmanschap voor een marktconforme prijs zijn de pijlers waar ons bedrijf op is gebouwd. Dat kunnen wij alleen waarmaken, wanneer onze klanten in geval van een calamiteit, zoals een storm, snel geholpen kunnen worden. Dat kunnen wij niet wanneer klanten op anderhalf uur rijden van Breda wonen.

Gecertificeerde dakdekkers, A-merk materialen en maatwerk offertes

Wat mag u verwachten wanneer u contact opneemt met Wildhagen dakdekkers Breda? Het hangt van uw vraag af. Wanneer het een spoedklus betreft komt eigenaar Janus Wildhagen bij u kijken wat het probleem is en hoe hij het eventueel snel en duurzaam voor u kan (laten) oplossen. Wanneer dat duidelijk is ontvangt u van hem ter plaatse eerst een maatwerk offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Bent u akkoord, dan wordt indien mogelijk zo snel mogelijk met de werkzaamheden gestart.

Voor minder urgente zaken, zoals een nieuwe bitumineuze dakbedekking of een nieuw pannendak maken wij een afspraak om in kaart te brengen wat de conditie van het dak is en wat uw specifieke wensen zijn. Wilt u gebruik maken van bijvoorbeeld dakisolatie? Op dit moment gelden aantrekkelijke subsidieregelingen van de overheid. Wanneer alles helder is ontvangt u een maatwerk offerte die 15 dagen geldig is. Onze dakdekkers gebruiken uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Op bitumineuze dakbedekking ontvangt u bij ons 10 jaar garantie bij normaal gebruik.

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende maatwerk offerte kunt u ons 7 dagen per week bellen tot 22.00 uur of maak gebruik van formulier contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder