Dakdekkersbedrijven Breda voor hellende en platte daken

Wildhagen dakdekkers Breda is een allround en gecertificeerd dakdekker

Het dak van uw woning in Breda moet volgend jaar beslist vervangen worden, want het begint echt slecht te worden. Hopelijk bent u nog op tijd voordat het echt gaat lekken. U bent dan ook aan het kijken en bellen naar dakdekkersbedrijven Breda. Omdat u dit nog nooit eerder hebt laten doen is de vraag waar u op moet letten, want buren in de straat hebben slechte ervaringen met sommige dakdekkersbedrijven Breda. De mondeling afgesproken totaalprijs bleek een stuk hoger uit te vallen, omdat er achteraf allerlei bedragen bijkwamen. Deze praktijken zijn ons bekend en geen reclame voor de branche.

dakdekker dakpannen leggen
dakdekker dakbedekking

Waar moet u als particulier of bedrijf op letten

Ga nooit in zee met dakdekkersbedrijven Breda die niet gecertificeerd zijn, omdat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn. Kies ook niet voor aannemers en klusbedrijven, want een kwalitatief en duurzaam dak leggen is vakwerk wat je er niet even bij kunt doen. Kies daarom altijd voor gecertificeerde dakdekkersbedrijven Breda die 10 jaar schriftelijke garantie geven op bitumineuze dakbedekking, over goede referenties beschikken en werken met maatwerk offertes waarin alle kosten zijn opgenomen. Als eigenaar van Wildhagen Dakdekkers durf ik te stellen dat wij deze criteria glansrijk doorstaan.

Transparante werkwijze inclusief all-in maatwerk offerte

Wanneer u ons benadert voor een klus, dan kom ik op afspraak bij u langs om in kaart te brengen wat de actuele conditie van uw dak is en de afmetingen zijn. Als ik dat heb gedaan wil ik graag van u weten wat u gedaan zou willen hebben. Ongeacht of het een bitumen- of pannendak betreft adviseer ik u op voorhand om uw dak toekomstbestendig te maken en voor dakisolatie te kiezen. Niet alleen zal uw energieverbruik vanaf dag 1 sterk gaan verminderen. Ook kunt u gebruik maken van aantrekkelijke subsidieregelingen die de overheid beschikbaar stelt. Nadat u een keuze heeft gemaakt ontvangt u binnen enkele dagen een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Na de dagtekening is deze offerte nog 14 dagen geldig. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?  U kunt ons 7 dagen per week bellen tot 22.00 uur via telefoonnummer: 076 – 700 27 90.

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder