Dakdoorvoer plat dak plaatsen of vervangen

Let goed op dat een doorvoer op de juiste wijze wordt geplaatst

Het plaatsen van een dakdoorvoer plat dak dient zorgvuldig te gebeuren, anders kan een lekkende doorvoer voor aanzienlijke schade zorgen. Zeker wanneer het een rookgas dakdoorvoer van een CV ketel installatie betreft. Wij leggen dit graag uit.

Wanneer een rookgas dakdoorvoer niet goed wordt gemonteerd, dan kan regen (lees vocht) naar binnenslaan. Is er een reële kans aanwezig dat vocht voor schade zorgt? Als de hoeveelheid vocht zo groot is, dat deze de branders bereikt ontstaat versneld aanslag (lees ketelsteen) in de CV ketel. Hierdoor gaat een CV ketel steeds slechter branden met tot gevolg dat het verbruik onnodig hoog wordt en de CV ketel op den duur zelfs niet meer aanslaat. Dat is de reden, dat wij adviseren om een dakdoorvoer altijd door een gecertificeerde dakdekker te laten plaatsen. Zeker bij een dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda mag u er vanuit gaan, dat het plaatsen van een dakdoorvoer plat dak zeer zorgvuldig gebeurt.

Wij gebruiken uitsluitend dakdoorvoeren voor professioneel

Bij Wildhagen Dakdekkers Breda gaan wij voor het leveren van kwaliteit voor een marktconforme prijs. Een belangrijk onderdeel van kwaliteit is veiligheid. Onze gecertificeerde dakdekkers plaatsen uitsluitend een dakdoorvoer plat dak, wanneer deze geschikt is voor professioneel gebruik. Door ons hier aan te houden kunnen wij u een garantie aanbieden van 10 jaar op materiaal en het door ons uitgevoerde werk. U kunt ons inschakelen voor het plaatsen of vervangen van de navolgende dakdoorvoeren plat dak:

 • Rookgas dakdoorvoeren
 • Ventilatie dakdoorvoeren
 • Dakdoorvoeren voor kabels zonnepanelen

Dakdoorvoer plat dak laten plaatsen of vervangen?

Wilt u een dakdoorvoer plat dak laten (ver)plaatsen of vervangen? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak op korte termijn de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder