Dakisolatie Breda Tilburg levert u besparing tot € 900 per jaar op

Bijna 30% warmte gaat via het dak van een woning verloren

De meeste mensen staan er niet bij stil, maar de meeste warmte gaat verloren via het dak van een woning of bedrijfspand. Een goede dak isolatie laten aanbrengen verdient u niet alleen snel terug, maar vergroot na het aanbrengen het wooncomfort aanzienlijk. Het is dan ook een beetje apart, dat velen bij isolatie alleen denken aan het isoleren van de muren.

Verschillen dak isolatie plat dak en pannendak

Wanneer u een plat dak wilt laten isoleren door een ervaren dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda dan kunt u kiezen uit verschillende materialen en methodieken. Welke dakisolatie u het beste kunt toepassen hangt af van de wensen die u heeft en de staat waarin de dakbedekking verkeert. Wanneer uw dakbedekking namelijk nog in uitstekende staat verkeerd kunt u kiezen voor het aanbrengen van XPS-platen. Een andere mogelijkheid bij platte daken is isoleren van binnenuit. Het enige nadeel van het isoleren van binnenuit is, dat er met vochtvorming rekening gehouden moet worden. Dit is te voorkomen door folie. Wij adviseren u graag kosteloos ter plekke wat in uw geval de beste keuze is.

Pannendaken worden meestal van binnenuit geïsoleerd door gebruik te maken van glaswol, steenwol en PIR. Nadat dit gebeurd is zien we vaak dat de constructie afgewerkt wordt met gipsplaten. Een duurdere oplossing is PIR met gips, Fermacell of OSB. Pannendaken kunnen ook aan de buitenzijde geïsoleerd worden met PIR renovatieplaten. Na de pannen verwijderd te hebben worden deze aangebracht op het bestaande dakbeschot. Welke oplossing voor u het beste is hangt af van de situatie ter plaatse. Onze dakisolatie expert geeft u graag gratis advies hierover.

Houd rekening met de gevolgen bouwbesluit

Wanneer u er voor kiest om uw dak te laten isoleren moeten wij rekening houden met het Bouwbesluit dat van kracht is. Hierin staat beschreven aan welke Rc-waarde (De afkorting Rc = Resistance construction) isolatie vandaag de dag moet voldoen. Men kijkt hier kritisch naar, want een niet geïsoleerd dak is een grote energieverspiller. Wanneer u het dak van uw woning laat isoleren levert dat een besparing op van € 600,- per jaar.

Heeft u belangstelling voor dak isolatie Breda Eindhoven Oosterhout Tilburg Roosendaal of Waalwijk nodig of wilt u informatie of een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet en raadpleeg direct de rubriek contact

Professionele en kostenbesparende dak isolatie is onze specialiteit.

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder