Dakisolatie goed voor uw portemonnee en ons milieu

Informeer bij uw gemeente naar subsidie mogelijkheden

Dankzij professionele dakisolatie kunt u jaarlijks vele honderden euro’s besparen op uw stookkosten. Bovendien zorgt professionele isolatie jaarlijks niet alleen voor een aanzienlijke financiële besparing, maar ook ons milieu wordt aanzienlijk minder belast. Ook de landelijke- en lokale overheden weten hoe belangrijk isoleren voor het milieu is en zien het als een van de pijlers om de afgesproken klimaatdoelstellingen te realiseren. Om het isoleren van huizen te stimuleren heeft de landelijke overheid stimulerende subsidie maatregelen in het leven geroepen.

Aantrekkelijke subsidie regelingen voor isoleren van woningen

Wanneer u een woning gaat kopen mag u een bedrag van € 13.500, – mee financieren voor o.a. dakisolatie. Bovendien mag u gedurende 30 jaar de rente die u voor dit extra bedrag betaalt in mindering brengen. Dat levert u al snel een extra voordeel op van 40%.

Het aanbrengen van professionele dakisolatie moet zorgvuldig gebeuren. Wanneer u geen voorzorgsmaatregelen neemt kan het isoleren zelfs gezondheidsklachten geven. Pas dus op wanneer u het zelf doet! Om deze reden heeft de overheid de btw over arbeid verlaagd. In plaats van 21% betaalt u namelijk maar 6%.

Veel gemeenten kennen een lokale subsidie voor het laten isoleren van een woning, wanneer dat wordt gedaan door een professioneel bedrijf. Omdat elke gemeente zelf kan bepalen wat het beleid is ten aanzien van dakisolatie, adviseren wij u om bij de gemeente waar u woont te informeren. Ook gemeenten dienen aan de klimaatdoelstellingen te voldoen.

Mogelijkheden dakisolatie Wildhagen Dakdekkers Breda

In principe kunnen de gekwalificeerde dakisolatie specialisten van Wildhagen Dakdekkers Breda u elke vorm van dakisolatie, voor zowel platte daken als pannendaken, aanbieden. Het enige voorbehoud dat wij maken is dat u woonachtig bent in West-Brabant.

Neem contact op voor vrijblijvende offerte dakisolatie

Welke vorm van dakisolatie het meest geschikt is hangt van uw dak en budget af. Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om te zien wat de opbouw en conditie van uw dak zijn. Op basis van uw wensen ontvangt u dan direct schriftelijk een vrijblijvende maatwerk offerte.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte raadpleegt u contact