Dakleer vervangen? Wat is de goedkoopste oplossing?

Kwaliteit huidige dakbedekking bepaalt of dakrenovatie mogelijk is

Wanneer duidelijk geworden is dat het dakleer vervangen moet worden, is het belangrijk om te weten of de nieuwe dakbedekking over de bestaande dakbedekking heen gelegd kan worden. Wanneer dit het geval is scheelt dat aanmerkelijk in de kosten van dakleer vervangen. Men noemt dit dakrenovatie. Dit moet goed onderzocht worden door een gecertificeerde dakdekker, zoals Wildhagen Dakdekkers Breda met verstand van daken. Blijkt uit het onderzoek, dat de afgelopen jaren kleine lekkages er voor gezorgd hebben dat delen van het dakbeschot zijn aangevreten is dakrenovatie niet mogelijk.

Dakleer vervangen in combinatie met isolatie

Wanneer een dakdekkersbedrijf een nieuwe waterdichte dakbedekking aanbrengt over de bestaande, dan ontstaat door sterke opwarming van de zon een versneld rottingsproces onder het nieuwe dakleer met alle gevolgen van dien. Daar zit u als opdrachtgever toch niet op te wachten? Wanneer dit geconstateerd wordt, zal het bestaande dakleer in zijn geheel verwijderd moeten worden. Dat geldt ook voor aangetaste delen van het dakbeschot. Zeker wanneer onder het dak een woonruimte zit adviseren wij u om niet alleen voor dakleer vervangen te kiezen. Met het oog op de komende energie transitie is het aan te raden om ook uw platte dak te laten isoleren. Er bestaan hiervoor een groot aantal subsidieregelingen.

10 Jaar garantie op dakleer bij Wildhagen Dakdekkers Breda

Dat het leveren van kwaliteit en vakmanschap niet duurder hoeft te zijn bewijzen de dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda dagelijks. Door kostenefficiënt te werken binnen een afgebakend gebied gaan er weinig improductieve reisuren verloren. Hierdoor kunnen wij meer vierkante meters dakleer vervangen. Ook het feit dat wij uitsluitend A-merk producten gebruiken, die geschikt zijn voor professioneel gebruik, zorgt voor kostenbesparingen. Onze dakdekkers in Breda, Oosterhout, Roosendaal of Etten-Leur hoeven zelden of nooit terug voor problemen met het dakleer.

Moet uw dakbedekking vervangen worden?

Wanneer u woonachtig bent in West-Brabant komt gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda graag bij u langs voor het uitbrengen van een vrijblijvende all-in offerte dakleer vervangen. U weet dan direct waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact