Daklekkage opsporen plat dak

Oorzaak daklekkage opsporen dient zorgvuldig te gebeuren

Niets is zo vervelend wanneer u een vochtplek in het plafond van uw platte dak ontdekt. Er zullen ongetwijfeld één of meerdere lekkages in het dakleer van uw platte dak zitten. Het is van groot belang, dat u snel de oorzaak weet te achterhalen, want een ding staat vast een daklekkage wordt altijd groter. Dat geldt ook voor de directe – en indirecte schade die het gevolg van een lekkage is. Een vervelende bijkomstigheid is bovendien, dat een daklekkage opsporen plat dak een tijdrovend karwei kan zijn. Natuurlijk weten onze gecertificeerde allround dakdekkers op welke punten zij moeten letten, maar soms worden zij ook onaangenaam verrast door het ‘vakwerk’ van handige doe-het-zelvers.

Oorzaak daklekkage opsporen plat dak

Wanneer u de daklekkage ontdekt is het leed al geschied. Het is dus zaak dat u zo snel mogelijk de hulp inroept van een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda , dat zich volledig heeft toegelegd op reparatie & onderhoud van zowel platte- als hellende daken. Wanneer u vroeg belt komen wij dezelfde dag nog bij u langs. Lukt dat niet dan uiterlijk de volgende dag. Dit hoort u wanneer u contact met ons opneemt. U krijgt dan direct eigenaar Wildhagen aan de lijn, die in overleg met u direct een afspraak maakt. Voorwaarde is wel, dat u in West-Brabant woont. Buiten deze regio bieden wij geen diensten aan, want dan kunnen wij aan u geen optimale service aanbieden.

Werkwijze daklekkage opsporen plat dak

Wanneer wij bij u aankomen op het afgesproken tijdstip gaan wij eerst kijken hoe groot de lekkage is en of er noodmaatregelen genomen dienen te worden. Daarna gaan wij het dak op om te zien wat de vermoedelijke oorzaak is van de lekkage en hoeveel tijd wij voor het daklekkage opsporen plat dak en de reparatie nodig denken te hebben. U ontvangt dan een schriftelijke all-in begroting van ons. U weet dan direct wat de kosten zijn voor het vinden en duurzaam verhelpen van de lekkage. Wanneer u met de begroting akkoord bent gaan wij voor u aan de slag. Bij Wildhagen Dakdekkers Breda wordt u dus achteraf niet onaangenaam verrast door de hoogte van de factuur. Wij gaan voor kwaliteit, service en transparantie. Wanneer onze gecertificeerde dakdekkers constateren, dat uw dakbedekking de langste tijd heeft gehad, zullen wij u hierover informeren.

Zeker wanneer uw dakbedekking slijtage plekken begint te vertonen adviseren wij u om zo spoedig mogelijk uw huidige dakbedekking te laten vervangen. Wanneer u er op tijd bij bent is dakrenovatie nog mogelijk. Dit betekent, dat een nieuwe dakbedekking over de bestaande versleten dakbedekking kan worden gelegd. Ook bij dakrenovatie ontvangt u bij Wildhagen Daktechniek & Onderhoud 10 jaar garantie op het door ons gelegde materiaal.

Schakel voor een daklekkage opsporen plat dak altijd Wildhagen Daktechniek & Onderhoud in wanneer u woont in West-Brabant. U wordt dan snel en vakkundig geholpen voor een aantrekkelijke prijs. Neem direct contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder