Daklekkage in de regio West-Brabant

De dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda staan 24/7 voor u klaar

Bijna niets is zo vervelend als een daklekkage, want wanneer er niet op korte termijn iets aan gedaan wordt is de vervolgschade groot. Gezinnen en bedrijven moeten dan ook zo snel mogelijk geholpen worden. Veel gekwalificeerde dakdekkersbedrijven hebben een wachttijd van enkele weken, omdat zij zich vooral richten op het leggen van nieuwe en/of complete daken. Dit levert qua m2 het meeste op. Dat geldt niet voor dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda. Wij hebben ons gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en reparatie van platte daken en pannendaken in West-Brabant. Waarom alleen in West-Brabant zult u zich wellicht afvragen? Wij willen bij calamiteiten als een lekkage gezinnen en bedrijven snel van dienst kunnen zijn en dat kan alleen als we de reistijd tot een minimum kunnen beperken.

Oorzaak van een daklekkage kan sterk verschillen

Een daklekkage kan zich op verschillende manieren manifesteren. Een daklekkage kan bij een pannendak het gevolg zijn van een of meerdere dakpannen die door een windvlaag verschoven zijn. Maar al te vaak blijkt een lekkage niet door de dak bekleding veroorzaakt te worden, maar door aansluitingen. Denk hierbij aan loodslabben van dakramen, dakkapellen, schoorstenen en ventilatiekanalen. Maar ook nokvorsten bij vooral oudere woningen en verwaarloosde dakgoten blijken de boosdoeners te zijn. Het is dan ook ondoenlijk om een antwoord te geven aan de telefoon wat het repareren van een daklekkage kost. Dat kunnen wij wel zodra we de oorzaak van de daklekkage ter plaatse hebben gevonden. Wanneer dat het geval is, ontvangt u van onze dakdekker altijd (ter plekke) een schriftelijke offerte. Hierin staat wat de reparatiekosten zijn. Dit voorkomt misverstanden achteraf.

Daklekkage in de regio West-Brabant?

Heeft u een daklekkage en bent u woonachtig in de regio West-Brabant? Neem dan direct contact met ons op en wij komen uitgezonderd calamiteiten dezelfde dag nog naar u toe.