Dakpannen reinigen kan de levensduur verdubbelen!

Schakel op tijd een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda in

Wanneer u periodiek uw dakpannen reinigen laat door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda, dan geeft u algen, mossen, roetdeeltjes, vuil en zure regen geen kans om schade aan uw dakpannen aan te brengen. En wanneer u er steeds op tijd bij bent, dan brengt u het risico op lekkages terug tot vrijwel 0. Uitzondering is, wanneer er zich een calamiteit voordoet zoals een zware storm. Dan kunt u in vrijwel alle situaties een beroep doen op uw opstal- en inboedelverzekering. Wanneer u alle dakwerken onderbrengt bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda, dan kunt u aantonen dat u periodiek onderhoud laat plegen aan uw dak. Om overigens het risico van problemen met uw verzekering helemaal uit te sluiten is een jaarlijkse dakinspectie door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf de oplossing.

Wij doen dakpannen reinigen altijd in combinatie met impregneren

Wildhagen Dakdekkers Breda geeft een uitgebreide garantie op al haar dak- en gevelwerken. Wij kunnen dat als dakdekkersbedrijf voor de regio West-Brabant doen, omdat wij beschikken over gecertificeerde dakdekkers en gevelspecialisten die hun vak verstaan. Bovendien gebruiken wij uitsluitend A-merk producten en apparatuur. Dat geldt ook voor de apparatuur waarmee wij gevels en dakpannen reinigen. Die stelt ons in staat de kwaliteit te leveren voor een aantrekkelijke marktconforme prijs. Wanneer u bij ons een prijs opvraagt voor dakpannen reinigen, dan komen wij altijd op afspraak vrijblijvend bij u langs. We willen graag zien of de stoommethodiek die wij gebruiken voor uw dakpannen reinigen toegepast kan worden. Voor de prijs is ook van belang of wij gemakkelijk bij uw dak kunnen komen. Wanneer dat duidelijk is ontvangt u van ons aansluitend een maatwerk offerte met een vaste all-in prijs. In deze offerte is impregneren opgenomen, omdat wij duurzaamheid van het dakpannen reinigen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal willen garanderen.

Bent uw benieuwd wat de kosten zijn voor dakpannen reinigen bij Wildhagen Dakdekkers Breda? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder