Dakreiniging is voor het behoud van uw dakpannen

Een dak dat periodiek wordt schoongemaakt gaat tot wel 2x zolang mee

Professionele dakreiniging in combinatie met coating zorgt ervoor, dat uw dakpannen tot wel 2x zolang meegaan. Wanneer u een nieuwe woning koopt bekent dit in de praktijk dat u uitgezonderd calamiteiten uw dakpannen en dakbeschot nooit hoeft te vervangen. En dat laatste is toch wel een prettige gedachte.

Dakreiniging heeft alleen zin in combinatie met dakcoating

Is dakreiniging voldoende? Deze vraag krijgen wij regelmatig voorgelegd door mensen die ons benaderen voor het schoonmaken van hun dak. Het antwoord op deze vraag is: Nee. Wij leggen dit graag uit. Professionele dakreiniging gebeurt vrijwel altijd op stoombasis onder druk. Alle algen, mossen, roetdeeltjes en vuil worden professioneel en vooral grondig verwijderd, zodat een schone ondergrond ontstaat. Deze methodiek is zeer doeltreffend en effectief. In de poriën van de dakpannen zitten geen vuilresten of plantenresten van algen en mossen meer. Wanneer er geen extra beschermende transparante coating laag wordt aangebracht krijgen vuil, algen en mossen vrij spel. Alle dakreiniging inspanningen zijn dan voor niets gedaan. Laten we wel een transparante coating die geschikt is voor professioneel gebruik aanbrengen, dan worden de dakpannen voor langere tijd weer duurzaam waterafstotend en zelfs vuilafstotend. Door professionele dakreiniging eens in de 10 tot 20 jaar uit te laten voeren blijven uw dakpannen in topconditie en gaan uw dakpannen een mensenleven mee.

Dakreiniging Breda Oosterhout Etten-Leur Roosendaal Bergen op Zoom

Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist, die haar diensten aanbiedt in West-Brabant. Denk hierbij aan plaatsen als Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom. Wilt u graag weten wat de investeringskosten zijn voor dakreiniging inclusief het coaten van uw dak? Raadpleeg dan voor een vrijblijvende offerte inclusief vaste all-in prijs de rubriek contact

WILDHAGEN DAKTECHNIEK & ONDERHOUD
 • Charles Petitweg 9
  4827 HJ Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder