Dakreparatie Breda nodig? Bel Wildhagen dakdekkers Breda

De dakdekker van ons lokale dakdekkersbedrijf woont bij u om de hoek!

Als u snel een dakdekker in Breda nodig heeft voor een duurzame dakreparatie Breda neem dan beslist contact op met Wildhagen dakdekkers Breda. U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor het melden van een dakreparatie Breda. Afhankelijk van het spoedeisende karakter wordt direct met u een afspraak gemaakt op een tijdstip dat u uitkomt.

.

dakdekker dakbedekking
dakpannen leggen

Urgentie probleem bepaalt snelheid dakreparatie Breda

Wanneer u contact met ons opneemt voor het melden van een noodzakelijke dakreparatie Breda, dan zal de dakdekker Breda op aangeven van uw melding inschatten hoe groot de urgentie van een dakreparatie Breda is. Betreft het bijvoorbeeld een aanvraag voor een nieuwe bitumineuze dakbedekking of vervangen van bestaande dakpannen, dan is geen urgentie gewenst. Wel wordt direct met u een vrijblijvende afspraak op locatie gemaakt. Wij adviseren u om uw dak toekomstbestendig te maken om absoluut ook dakisolatie te laten leggen. Allereerst kunt u aanspraak maken op subsidieregelingen die dan gelden en vanaf dag één zult u aanzienlijk gaan besparen op uw energieverbruik. Dat is wat u kunt noemen twee vliegen in één klap.

Is de bitumineuze dakbedekking van uw platte dak nog niet zo oud, maar is er lokaal sprake van schade aan uw bitumineuze dakbedekking, dan kan volstaan worden met een duurzame lokale dakreparatie Breda. Hetzelfde geldt voor uw dakpannen. Zeker wanneer een pannendak nog niet zo oud is kan een kleine lekkage het gevolg zijn van storm of een dakpan die gescheurd is. Ook kan een oorzaak zijn, dat de loodslabben van een raam of lichtkoepel niet goed meer aansluiten. Dit laatste gebeurt vooral na een sterke temperatuurswisseling. Dit soort meldingen worden door ons snel verholpen, omdat anders waterschade kan ontstaan. Discussies met verzekeringsmaatschappijen kunt u het beste voorkomen.

Voor een dakreparatie Breda gebruiken wij uitsluitend A-merk materialen

De gecertificeerde dakdekkers Breda gebruiken voor een dakreparatie Breda uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Onder geen beding gebruiken wij bitumineuze dakbedekking van bouwmarkten, omdat u van ons garantie ontvangt op de werkzaamheden die wij verrichten. Samengevat. Heeft u een gecertificeerd dakdekker nodig voor dakreparatie Breda? U kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22.00 uur via telefoonnummer: 076- 700 27 90.

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder