Gevelreiniging Breda Oosterhout Etten-Leur Roosendaal

Kies altijd voor een gecertificeerd dak- en gevelreinigingsspecialist

Om de gevels van uw woning in top conditie te houden, doet u er verstandig aan om eens in de 10 tot 20 jaar uw gevels een grote onderhoudsbeurt te laten geven. Een dergelijke onderhoudsbeurt bestaat uit slechts twee onderdelen:

 • Gevelreiniging door een gecertificeerd gevelspecialist
 • Het water- en vuilafstotend laten maken van de gevelstenen

Wanneer de werkzaamheden door een gecertificeerd gevelspecialist worden uitgevoerd, dan gaan uw gevels zonder problemen een mensenleven lang mee. Wildhagen Dakdekkers Breda is zo’n bedrijf. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda kunt u ons inschakelen voor alle soorten dakwerken en een groot aantal gekwalificeerde gevelwerken zoals gevelreiniging in West-Brabant.

Gevelreiniging hebben wij pas enkele jaren geleden aan ons dienstenpakket toegevoegd en lijkt wellicht een vreemde eend in de bijt. Toch is dat niet zo. Al vele jaren worden wij ingeschakeld voor het reinigen van daken en in het bijzonder pannendaken. Wanneer wij na volle tevredenheid de dakpannen hadden schoongemaakt en geïmpregneerd, kregen wij steeds meer vraag of wij ook de gevels konden schoonmaken. In eerste instantie hielden wij dit af, maar tenslotte zijn wij ons ook hier in gaan specialiseren. Wanneer onze gevelspecialisten worden ingehuurd voor dakpannen reinigen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom of Roosendaal, dan kiezen een toenemend aantal klanten ook voor gevelreiniging. Wanneer onze mensen hun werk hebben gedaan ziet uw woning er weer als nieuw uit. Zeker bij verkoop zorgt dit voor een aanzienlijke meerwaarde.

Impregneren een vast onderdeel van gevelreiniging

Wanneer u een maatwerk offerte aanvraagt voor gevelreiniging bij Wildhagen Dakdekkers Breda, dan zit daar standaard impregneren bij. Waarom? Alleen dan kunnen wij u de garantie bieden dat uw dakpannen en gevels vele jaren zonder problemen meegaan. Bovendien weten wij dan ook zelf, dat de werkzaamheden professioneel zijn gedaan. Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor gevelreiniging in de regio’s Breda Oosterhout, Etten-Leur? Maak dan beslist een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder