Impregneren huis Bergen op Zoom Breda Oosterhout Roosendaal

Kies voor duurzame oplossing Wildhagen Dakdekkers Breda

Steeds meer huiseigenaren worden zich bewust dat de gevels en dakpannen van een huis ook periodiek onderhoud nodig hebben. Dat is niet alleen voor de conditie van uw buitenmuren en pannendak een goede zaak, maar ook voor het wooncomfort. Een belangrijk onderdeel van periodiek onderhoud is het laten stoomreinigen en impregneren huis. Waarom? Wij zullen dat onderstaand proberen te verduidelijken.

Slijtage waterafstotende toplaag maakt impregneren huis noodzakelijk

De belangrijkste rol die buitenmuren en dakpannen hebben is om u te beschermen tegen de weersinvloeden en in het bijzonder water en wind. Daarom hebben de dakpannen en muurstenen van uw huis een waterafstotende toplaag. Het probleem is echter, dat in deze waterafstotende toplaag na verloop van jaren slijtageplekken gaan ontstaan. Afhankelijk van de kwaliteit dakpannen en stenen is het verstandig om periodiek onderhoud te laten doen tussen de 10 – 20 jaar. Deze toplaag kunnen gecertificeerde gevelspecialisten als Wildhagen Dakdekkers Breda relatief eenvoudig herstellen door impregneer aan te brengen.

Er is echter een relevant probleem. Impregneer hecht uitsluitend duurzaam wanneer de ondergrond brandschoon is. Voordat gecertificeerde gevelspecialisten met impregneren huis kunnen beginnen zullen zowel de buitenmuren als dakpannen professioneel gereinigd moeten worden. Bij gecertificeerde gevelspecialisten als Wildhagen Dakdekkers Breda passen wij hiervoor meestal stoomreinigen onder hogedruk toe. Niet alleen zien uw muren en dakpannen er na een behandeling als nieuw uit, maar vooral belangrijk is dat op plaatsen waar de toplaag verdwenen is al het vuil tot in de poriën verwijderd is. Nadat de behandelde dakpannen en muren zijn opgedroogd kan het impregneren huis zonder problemen worden aangebracht. De waterafstotende toplaag van uw dakpannen en muren zal de komende 10 tot 20 jaar haar werk doen.

Impregneren huis levert nog meer pluspunten op

Uit onderzoeken blijkt dat het impregneermiddel nog meer pluspunten oplevert. Uw muren en dakpannen worden dankzij het impregneermiddel ook vuilafstotend. Bovendien blijkt een toplaag die in topconditie is bij te dragen tot warmteverlies. Wind en regen kunnen veel moeilijker naar binnendringen. Voor meer informatie over impregneren huis of een offerte op maat raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder