Kosten plat dak vernieuwen kunnen sterk verschillen

Bij Wildhagen Dakdekkers Breda ontvangt u een all-in tarief

Ons dakdekkersbedrijf wordt dagelijks benaderd door gezinnen en bedrijven die willen weten wat onze vierkante meter prijs is, zodat zij de kosten plat dak vernieuwen kunnen uitrekenen. Op zichzelf een logische gedachte, zodat men de prijzen naast elkaar kan neerzetten. Echter vaak is het appels met peren vergelijken. Veel niet gecertificeerde dakdekkersbedrijven hanteren een scherpe m2 prijs, maar vergeten gemakshalve om de overige materialen er bij te rekenen. Als opdrachtgever wordt u hier achteraf mee geconfronteerd.

Maatwerk offerte bij Wildhagen Dakdekkers Breda

Bij gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda werken wij met all-in prijzen. Wanneer u een prijs aanvraagt bij dakdekker Wildhagen Dakdekkers Breda komen wij eerst bij u langs om te zien wat de status van uw dak is. Wanneer uw wensen duidelijk zijn ontvangt u een all-in offerte. Voor dit bedrag worden alle werkzaamheden verricht en krijgt u achteraf nooit met onaangename verrassingen te maken. Bovendien ontvangt u bij ons gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda Roosendaal Oosterhout een garantie van 10 jaar op al het materiaal en op alle door ons verrichte dakwerken. Dit staat garant voor een tiental jaren wonen zonder zorgen.

Kosten dak vernieuwen met of zonder isolatie?

Wanneer uw platte dak niet geïsoleerd is adviseren wij u om dit in overweging te nemen. De komende energietransitie vereist, dat uw woning voldoet aan het energielabel B. Anders kan een warmtepomp uw woning of kantoor niet op de gewenste temperatuur brengen. Op dit moment is het bovendien extra interessant. De landelijk overheid en een groot aantal gemeenten kennen nu aantrekkelijke subsidieregelingen. Maak daar gebruik van!

Hoe hoog zijn de kosten plat dak vernieuwen?

Wilt u exact weten hoe hoog de kosten plat dak vernieuwen in de regio Breda, Oosterhout, Roosendaal of Bergen op Zoom zijn. Neem dan contact met Wildhagen Dakdekkers Breda op voor een vrijblijvende all-in offerte.