Kosten vervangen plat dak

Een maatwerk all-in offerte geeft u uitsluitsel

Waarom verschillen de kosten vervangen plat dak zo sterk? Dat doen ze niet wanneer u een concrete offerte opvraagt. Er wordt door dakdekkersbedrijven met spectaculaire vierkante meter prijzen geadverteerd om u te verleiden hier de opdracht te plaatsen. Ons advies. Trap daar als particulier of bedrijf niet in, want goedkoop blijkt na afloop duurkoop te zijn.

Hoe weet u precies wat de kosten vernieuwen plat dak zijn?

Een spectaculaire vierkante meter prijs zegt niets. Het gaat er om wat de daadwerkelijke kosten plat dak vervangen zijn. Daarnaast is het belangrijk dat u weet welke dakbedekking er gebruikt wordt en hoe lang de garantie is die u krijgt. Dan voorkomt u zelf, dat u appels met peren aan het vergelijken bent! U zult dan ontdekken dat de verschillen helemaal niet groot zijn. Sterker nog. Vaak bent u met een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda  zelfs relatief voordeliger uit, omdat wij uitsluitend gebruik maken van A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik.

Transparante kosten plat dak vervangen

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio West-Brabant bieden wij al onze klanten volledige transparantie met betrekking tot de kosten aan. Wanneer u bij ons een aanvraag doet voor het vervangen van uw platte dak komen wij altijd bij u langs. Wij brengen dan in kaart wat uw persoonlijke wensen zijn en wat de status is van uw huidige dak. Op basis hiervan ontvangt u van ons een schriftelijke all-in offerte. Als opdrachtgever weet u precies wat de totale kosten zijn voor het vervangen van uw platte dak. Daarnaast ontvangt u bij ons 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons aangebrachte dakbedekking en dakwerken. Kortom u kunt uitgezonderd calamiteiten een tiental jaren wonen zonder zorgen.

Benieuwd wat de kosten vervangen plat dak zijn?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een maatwerk all-in offerte, zodat u precies weet hoe hoog de kosten vervangen plat dak zijn. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak belt u 076- 700 27 90 of raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder