Lekkage bitumen dak wel of niet repareren?

Wildhagen Dakdekkers Breda geeft antwoord

Wellicht dat u zich zult verbazen over de titel van deze tekst. Toch adviseren wij u om een gecertificeerde dakdekker naar de lekkage bitumen dak te laten kijken. De conditie van uw huidige platte dak kan namelijk zo slecht zijn, dat repareren van uw platte dak (uitgezonderd een noodreparatie) ten stelligste ontraden wordt. Zeker wanneer een plat dak versleten is, heeft een reparatie geen zin. Binnen enkele weken zal er elders weer een lekkage gaan ontstaan. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda vinden wij het niet eerlijk om u onnodig op extra kosten te jagen. De enige duurzame oplossing is om een nieuwe dakbedekking aan te laten brengen, zodat u weer tientallen jaren zonder problemen van uw bitumen dak gebruik kunt maken.

Dak renoveren of dak vernieuwen?

Wat is voor u de voordeligste oplossing? Dit hangt af van de schade die de lekkage bitumen dak aan uw dakbeschot heeft veroorzaakt. Wanneer na een uitgebreid onderzoek ter plaatse is vast komen te staan, dat het verantwoord is om over de bestaande versleten dakbekleding een nieuwe dakbekleding te plaatsen is dakrenovatie mogelijk. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor een nieuwe dakbedekking. Ook bij een dakrenovatie ontvangt u bij Wildhagen Dakdekkers Breda 10 jaar garantie op de door ons gebruikte materialen en dakwerken.

Blijkt tijdens de dakinspectie dat de lekkage bitumen dak al langere tijd heeft bestaan en delen van het dakbeschot heeft aangetast dan is vernieuwen van uw platte bitumen dak de enige duurzame oplossing. Voordat een nieuwe dakbedekking wordt aangebracht moet de oude dakbedekking in zijn geheel verwijderd worden. Dat geldt ook voor delen van het dakbeschot die zijn aangetast. De investeringskosten voor een dergelijk bitumen dak liggen dan ook hoger dan bij renovatie.

Bel ons direct bij een lekkage bitumen dak

Wanneer u een lekkage bitumen dak ontdekt is het zeer verstandig dat u direct de hulp inroept van dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda. Wanneer wij er op tijd bij zijn kunnen wij er voor zorgen dat de eventuele schade van een lekkage tot een minimum beperkt blijft. Voor een lekkage kunt u ons 7 dagen per week bereiken op tel. nummer: 076- 700 27 90

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder