Lekkage plat dak kosten hangen van conditie plat dak af

Om deze reden komen wij altijd eerst kijken wat de oorzaak lekkage is

Een lekkage plat dak komt meestal onverwachts. Dat komt, omdat veel gezinnen en bedrijven geen jaarlijkse dakinspectie (laten) uitvoeren. Waarom zou u kosten voor een dakinspectie maken als een dak niet lekt? Het antwoord is om te voorkomen dat als gevolg van een lekkage er schade ontstaat. Deze schade wordt door verzekeringsmaatschappijen niet vergoed, omdat u achterstallig onderhoud wordt verweten. Dit geldt overigens niet voor stormschade. Wij adviseren u daarom jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren.

Wat zijn de geschatte lekkage plat dak kosten?

U heeft nu te maken met een lekkage in uw platte dak en die moet met spoed worden opgelost, anders wordt de gevolgschade steeds groter. Vaak wordt dan direct de vraag gesteld wat de lekkage plat dak kosten zijn. Wij kunnen hier pas een concreet antwoord op geven wanneer we de situatie ter plaatse hebben gezien. Dit is ook de reden dat wij altijd naar u toekomen om te zien wat de oorzaak van de lekkage is en wat de mogelijkheden en kosten zijn om de lekkage plat dak duurzaam te verhelpen. Onze dakdekker maakt dan ook direct een afspraak met u. In tegenstelling tot verschillende collega dakdekkersbedrijven zijn hier geen kosten aan verbonden! Wanneer duidelijk is wat de oorzaak van de lekkage is ontvangt u van ons een all-in offerte met daarin de kosten.

Wildhagen Dakdekkers Breda is een gecertificeerd dakdekker

Wildhagen Dakdekkers Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat u in kunt huren voor alle soorten dakwerken in de regio West-Brabant. Omdat wij in een beperkt gebied onze dakdekkersdiensten aanbieden komen wij binnen 24 uur bij u langs wanneer er geen sprake is van een spoedeisende hulpvraag. In geval van een calamiteit krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit. Onze specialiteit is reparatie & onderhoud. U ontvangt bij ons zowel 10 jaar schriftelijke garantie op alle materialen en alle verrichte dakwerken. Unieke prijsgarantie wat betreft de reparatie kosten. Bij Wildhagen Dakdekkers Breda ontvangt u altijd eerst een schriftelijke all-in offerte. Alle kosten zijn hierin verwerkt. Dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u weten wat de lekkage plat dak kosten zijn?

Heeft u last van een lekkage en wilt u weten wat de eventuele lekkage plat dak kosten zijn? U kunt ons 7 dagen per week benaderen via de rubriek contact 

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder