Lekkage plat dak opsporen Breda Oosterhout Roosendaal

Belangrijk dat alle lekkages worden gevonden en verholpen

Sinds een dag of twee zit er een vochtplek in uw dak. Hoe goed u uw best ook doet, u kunt de oorzaak niet vinden. Zoals uzelf al ontdekt heeft is een lekkage plat dak opsporen moeilijker dan veel mensen denken. Een lekkage kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Zo kan een lekkage plat dak het gevolg zijn van slijtage. Maar een lekkage plat dak kan ook veroorzaakt worden door een of meerdere losgelaten naden aan de andere zijde van het dak. Als allround dakdekkers willen wij u met klem adviseren, dat u snel professionele hulp in gaat schakelen. Want wanneer u er niets aan doet vreet een combinatie van zure regen en algen zich in het dakbeschot. Gevolg: U loopt dan een grote kans dat het gehele dak vervangen moet worden. En dat kan aardig in de papieren lopen.

Een lekkage plat dak opsporen dient zeer zorgvuldig te gebeuren

Wanneer een lekkage het gevolg is van slijtage heeft het geen zin om een dak duurzaam te laten repareren. U geeft dan onnodig geld uit, omdat binnen de kortste keren het bij een fikse regenbui weer gaat lekken. De enige duurzame oplossing is, uw dak te laten vernieuwen en wanneer u geluk heeft te laten renoveren. Dit hangt vooral af van de mate van slijtage dakbedekking en de staat van het dakbeschot. Zeker wanneer het een plat dak betreft van een woonruimte is het verstandig dat u het platte dak laat isoleren. Anders moet u dat in de naaste toekomst gaan doen i.v.m. de verplichte overschakeling naar een warmwaterpomp. Die kan een woonruimte alleen op temperatuur brengen wanneer deze goed geïsoleerd is.

Is uw dakbedekking niet versleten en ziet deze er op het oog goed uit, dan kost een lekkage plat dak opsporen aanzienlijk meer tijd. Vaak is het een combinatie van factoren. Door extreme weersomstandigheden, zoals warmte en strenge vorst kan de dakbedekking op de naden los komen te zitten. Wanneer dat voor het gehele dak geldt zullen de naden van de dakbedekking opnieuw vastgezet dienen te worden. De allround dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda zal dit karwei zeer zorgvuldig en duurzaam voor u uitvoeren. U ontvangt bij Wildhagen Dakdekkers Breda op zowel onze werkzaamheden als het door ons aangebrachte materiaal een garantie van 10 jaar.

Direct een dakdekker voor een lekkage plat dak opsporen nodig?

Neem dan direct telefonisch contact met ons op een raadpleeg de rubriek contact