Lekkage plat dak Breda zo snel mogelijk verhelpen

Wildhagen Dakdekkers Breda helpt u binnen 24 uur

Bijna niets is zo vervelend wanneer u geconfronteerd wordt met een lekkage plat dak Breda, want de overlast die u hiervan heeft kan fors in de papieren lopen. De meeste verzekeringen vergoeden namelijk de schade niet, omdat zij veelal achterstallig onderhoud als oorzaak zullen opvoeren. Uitzondering is, wanneer u niets te verwijten valt en u aan kunt tonen dat u er alles aan gedaan heeft om lekkages te voorkomen. Hierover straks meer.

Bij een lekkage plat dak Breda komen wij dezelfde dag bij u langs

Een lekkage plat dak moet zo snel als mogelijk verholpen worden. Wanneer u in de regio West-Brabant woont, kunt u een beroep doen op dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda . Onze ervaren en gecertificeerde dakdekkers hebben zich volledig gespecialiseerd in het snel repareren, renoveren en vernieuwen van platte– en hellende daken in de regio West-Brabant. Ook voor lood- en zinkwerken en renoveren van schoorstenen kunt u ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf inschakelen.

Hoe gaan wij bij een lekkage plat dak te werk?

Meestal komt een lekkage plat dak aan het licht, wanneer de weersomstandigheden daar aanleiding voor geven. Denk aan hevige regenval in combinatie met een sterke wind. Onder dergelijke omstandigheden is het onverantwoord werkzaamheden op het dak te verrichten. Onze dakdekker zal in kaart brengen wat de oorzaak is en indien mogelijk noodmaatregelen nemen om de schade tot een minimum te beperken. Zodra de weersomstandigheden het toe laten zal de lekkage plat dak Breda duurzaam door ons worden opgelost.

Advies om lekkages in de naaste toekomst te voorkomen

Gecertificeerde dakdekkersbedrijven als Wildhagen Dakdekkers Breda bieden de mogelijkheid om jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren. Uw dak wordt dan zorgvuldig in kaart gebracht. Na een dakinspectie weet u exact wat de status van uw dakpannen, dakbedekking, dakgoten, nokvorsten, schoorsteen, aansluitingen dakramen en dakkapellen is. Slijtageplekken worden voor u in kaart gebracht en u ontvangt een vrijblijvend advies. Als er onverhoopt toch een daklekkage mocht ontstaan, dan kunt u aan uw verzekering overleggen dat u er alles aan gedaan heeft om uw dak in topconditie te houden. Veel verzekeringen gaan dan wel over tot het vergoeden van de schade.

Bij een lekkage plat dak kunt u ons 7 dagen per week bellen

Neem direct contact met ons op wanneer u geconfronteerd wordt met een lekkage plat dak. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder