Lood vervangen plat dak Breda Oosterhout Tilburg

Schakel altijd een gecertificeerd dakdekker uit de eigen regio in

Wanneer na een dakinspectie blijkt, dat het lood van uw platte dak aan vervanging toe is, laat uw lood dan door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda vervangen. Voor een ervaren allround dakdekker is het lood vervangen plat dak een handeling die men wekelijks doet. Nadat dit door een allround dakdekker gebeurd is, heeft u de zekerheid dat dit goed en duurzaam gedaan is. De kans op een daklekkage als gevolg van een ‘versleten’ loodslab is de komende tientallen jaren verwaarloosbaar. Daarom ontvangt u bij Wildhagen Dakdekkers Breda Oosterhout Roosendaal een garantie van maar liefst 10 jaar op alle door ons gebruikte materialen en arbeid.

Waarom op tijd uw lood vervangen?

Om op deze vraag een helder antwoord te kunnen geven leggen wij uit waarom dakdekkers lood gebruiken. Lood wordt al eeuwen gebruikt om de aanhechtingen van daken duurzaam waterdicht te maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke duurzame eigenschappen van lood maakt men hier bij platte daken nog steeds op grote schaal gebruik van. Net als alle andere materialen slijt ook lood als gevolg van weersinvloeden, Het lood wordt dunner en gaat op den duur scheuren. Wanneer dit gebeurt, ontstaan er gegarandeerd lekkages. Ook wanneer de kwaliteit van de dakbedekking nog goed is. Dit is de reden dat wij met klem adviseren om op tijd voor lood vervangen plat dak te kiezen.

Zelf lood vervangen plat dak raden wij u ten zeerste af

U kunt er ook voor kiezen om, vanwege budgettaire redenen, zelf het lood van u platte dak te vervangen. Wij raden u dit ten zeerste af, want het is een aanzienlijk moeilijker professionele handeling dan de meeste klussers denken. U moet precies weten hoe u het moet doen en waar u op moet letten. Bovendien zijn de kosten voor lood vervangen plat dak relatief goedkoop te noemen. Zoals al eerder aangegeven ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op arbeid en materiaal wanneer u de werkzaamheden door dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda laat doen.

Voor een second opinion of een aantrekkelijke maatwerk offerte lood vervangen plat dak komen wij binnen 24 uur bij u langs. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig bent in de regio West-Brabant. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder