Nieuw plat dak laten maken Breda Roosendaal

Zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar

Wij krijgen vrijwel dagelijks aanvragen binnen wat bij Wildhagen Dakdekkers Breda de vierkante meter prijs is voor het maken van een nieuw plat dak. Helaas kunnen wij op deze vraag niet meteen een concreet antwoord geven, want dit hangt af van de ondergrond waar de nieuwe dakbedekking op moet komen en het soort dakbedekking. Dat verschilt nogal qua prijsstelling. Onderstaand een overzicht van situaties die sterk van invloed zijn op de prijs.

 • Nieuw plat dak op geheel nieuwe uitbouw
 • Bestaand dak met versleten dakbedekking renovatie mogelijk
 • Bestaand dak met versleten dakbedekking en aangetaste dakbeschotten
 • EPDM of bitumineuze dakbedekking

Aangezien Wildhagen Daktechniek & Onderhoud een gecertificeerd dakdekkersbedrijf is werken wij met transparante all-in offertes. U krijgt een prijs aangeboden waarin alle aspecten zijn opgenomen waarvoor u een nieuw plat dak geleverd krijgt. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Vandaar dat wij altijd bij u langskomen om voor u een all-in maatwerk offerte te kunnen opstellen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Nieuw plat dak op geheel nieuwe uitbouw

Afhankelijk van de oppervlakte dak kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wanneer de oppervlakte van het dak beperkt is kunt u kiezen voor EPDM en de sterke traditionele bitumineuze dakbedekking. Zeker wanneer de ruimte gebruikt gaat worden voor wonen adviseren wij u om isolatie te overwegen. Zeker met het oog op de energietransitie.

Bestaand dak met versleten dakbedekking renovatie mogelijk

Wanneer u op tijd een dakdekkersbedrijf inhuurt om de dakbedekking van uw dak te laten vervangen is renovatie mogelijk. Dit houdt in dat er een nieuwe bitumineuze dakbekleding over de bestaande versleten dakbedekking wordt gebrand.

Bestaand dak met versleten dakbedekking en aangetaste dakbeschotten

Helaas heeft u in deze situatie te lang gewacht om een nieuw plat dak aan te laten leggen. In dit geval moet de bestaande versleten dakbedekking verwijderd worden. Dat geldt ook voor delen van het dakbeschot die aangetast zijn, omdat anders houtrot gaat ontstaan. Ook hier adviseren wij u om isolatie te overwegen. Er zijn op dit moment verschillende aantrekkelijke subsidieregelingen.

EPDM of bitumineuze dakbedekking

Is er sprake van een relatief klein oppervlak, dan kunt u in plaats van voor bitumineuze dakbedekking kiezen voor EPDM.

Op zoek naar een dakdekker voor het maken van een nieuw plat dak?

Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 076- 700 27 90

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder