Plat dak aanbouw maken regio West-Brabant

Naar welke soort dakbedekking gaat uw voorkeur uit en wat zijn de kosten?

Mede als gevolg van de torenhoge huizenprijzen kiezen steeds meer gezinnen in de regio West-Brabant voor een plat dak aanbouw maken. Hierdoor ontstaat voor een aantrekkelijker kostenplaatje een woonkamer met een aanzienlijk grotere woonoppervlakte. Voor uitvoerige informatie over welke dakbedekking het meest geschikt is én een maatwerk all-in offerte wordt ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Breda met grote regelmaat al in een vroeg stadium ingeschakeld.

Hoe gaan wij als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda te werk?

Wanneer u in zee gaat met ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda voor een plat dak aanbouw maken, dan levert dat voor u als opdrachtgever alleen maar voordelen op. Onze werkwijze, tarieven en garantiebepalingen zijn namelijk volledig transparant. In alle opzichten weet u waar u aan toe bent. In tegenstelling tot dakdekkers die niet gecertificeerd zijn. Zo kunnen wij weloverwogen alle mogelijkheden de revue laten passeren.

Wanneer u ons benadert in de voorbereidingsfase, dan heeft u een volledige keuzevrijheid en kunnen wij desgewenst de verschillende dakbedekkingsmaterialen naast elkaar leggen. Een belangrijk punt is tevens, dat u zeker bij een nieuw plat dak aanbouw maken kiest voor dakisolatie. Dit met het oog op de komende energietransitie. Anders komt u binnen 10 jaar wederom voor extra kosten te staan, omdat een warmtepomp slechts bij woningen met energielabel A/B de woningen op temperatuur kan brengen.

Wanneer u gekozen heeft voor een dakbedekking ontvangt u van ons een maatwerk offerte waarin een all-in prijs wordt vermeld. Zoals de naam al verondersteld zijn alle materiaal- en loonkosten in de offerte opgenomen. Dus geen verrassingen achteraf. Ook wanneer mocht blijken dat de daadwerkelijke kosten hoger uit zouden vallen. Voor u als opdrachtgever maakt dat niet uit.

Ons dakdekkersbedrijf Breda werkt uitsluitend met ervaren gecertificeerde dakdekkers en gebruikt voor een plat dak aanbouw maken uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Hierdoor kunnen wij u een unieke garantie aanbieden van maar liefst 10 jaar op materiaal en arbeid. Wij noemen dit wonen zonder zorgen.

Bent u op zoek naar een gecertificeerde dakdekker voor plat dak aanbouw maken in de regio West-Brabant. Raadpleeg dan voor een maatwerk all-in offerte de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder