Plat dak branden Breda met bitumineuze dakbedekking

U doet het zelf of laat het door een dakdekker doen

De meest gebruikte dakbedekking die men voor een plat dak branden gebruikt is de bitumineuze dakbedekking. Niet zo verwonderlijk, want de prijs/kwaliteitverhouding van bitumineuze dakbedekking die bestemd is voor professioneel gebruik is uitstekend te noemen. Wanneer een dergelijke dakbedekking goed wordt aangebracht gaat deze bij normaal gebruik tientallen jaren mee. Problemen als lekkages ontstaan wanneer het plat dak branden wordt gedaan door iemand die geen tot weinig ervaring met het branden van een plat dak.

Goede ondergrond en vakmanschap zijn belangrijk

Omdat steeds meer gezinnen in willen spelen op de komende energietransitie kiezen zij er bewust voor om hun platte dak te laten isoleren. Bovendien kan men dan profiteren van aantrekkelijke subsidies die worden gegeven. Dit betekent, dat een plat dak branden steeds complexer wordt en dat het nodige vakmanschap een vereiste is. Voor de duurzaamheid van een plat dak is het belangrijk, dat de ondergrond daarvoor geschikt is. Niet voor niets stellen de overheden, dat de werkzaamheden door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda worden gedaan.

Goedkoop blijkt in de praktijk helaas vaak duurkoop te zijn

Wanneer u besluit om het branden van het platte dak zelf te gaan doen, bespaar dan niet op de kwaliteit van de bitumineuze dakbedekking. Dit is vragen om problemen. Zorg ook voor een goede ondergrond. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat u vrij snel met problemen geconfronteerd wordt. Zorg dat er tijdens het branden een of meerdere brandblussers op het platte dak aanwezig zijn, want u werkt wel met open vuur! Helaas worden wij regelmatig ingeschakeld door gezinnen waar men getracht heeft om zelf een bitumineuze dakbedekking te branden. In vrijwel alle situaties is het resultaat, dat de dakbedekking  verwijderd moet worden voordat op een professionele manier een bitumineuze dakbedekking kan worden aangebracht.

Duurzame bitumineuze dakbedekking op uw plat dak branden

Een duurzame bitumineuze dakbedekking Breda op uw plat dak branden is bij Wildhagen Dakdekkers Breda goedkoper dan veel gezinnen denken. Vraag eens vrijblijvend een maatwerk all-in offerte aan. U zult in positieve zin verrast worden. Daarnaast ontvangt u bij Wildhagen Dakdekkers Breda een garantie van maar liefst 10 jaar op alle door ons gebruikte materialen en alle dakwerken. Voor het aanvragen van een vrijblijvende maatwerk offerte zonder verrassingen achteraf raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder