Plat dak lek opsporen dient zorgvuldig te gebeuren

Schakel daarom altijd een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in

Zeker wanneer u er geen ervaring mee heeft adviseren wij u nadrukkelijk om voor een plat dak lek opsporen een gecertificeerde dakdekker in te schakelen van Wildhagen Dakdekkers Breda . Hij beschikt over de expertise om de oorzaak van een lekkage in uw platte dak te achterhalen en deze duurzaam te verhelpen mits de dakbedekking van uw platte dak niet versleten is.

Een lekkage plat dak Breda kan meerdere oorzaken hebben

Een lekkage in een plat dak kan meerdere oorzaken hebben. Wanneer u het vermoeden heeft dat een lekkage het gevolg is van een calamiteit of stormschade, die in aanmerking komt voor vergoeding door een verzekering, dient altijd een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda ingeschakeld te worden. Zij gaan voor u de oorzaak van het plat dak lek opsporen en in kaart brengen wat de kosten voor een duurzame reparatie zijn. Deze begroting kunt u overleggen aan uw verzekering / tussenpersoon. In vrijwel alle gevallen wordt de directe- en indirecte schade vergoed door uw verzekering.

Blijkt de oorzaak van uw plat dak lekkage het gevolg te zijn van achterstallig onderhoud, dan zal uw verzekering / tussenpersoon uw claim afwijzen. Voor onze gecertificeerde dakdekker wordt dat al snel duidelijk tijdens het plat dak lek opsporen. Vaak zien we in dit soort situaties, dat een lekkage al langere tijd sluimerend aanwezig is en dat er meerdere kleine gebreken in de platdakbedekking zitten. U moet dan denken aan loszittende naden, kleine scheurtjes in de loodslabben etc. Na het vaststellen van de oorzaak daklekkage wordt u hierover door onze gecertificeerde dakdekker geïnformeerd. In vrijwel alle situaties wordt de directe- en indirecte schade niet vergoed door uw verzekering!

Hoe te handelen wanneer u een lekkage plat dak lekkage constateert?

Neem altijd direct contact op met uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. U krijgt dan te horen hoe u moet handelen. Sommige maatschappijen hebben een of enkele dakdekkers waarmee ze contracten hebben en die u mag inschakelen. De meeste maatschappijen zullen u adviseren om zo snel mogelijk een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in te gaan schakelen als Wildhagen Dakdekkers Breda. Zeker bij een grotere schade is de kans groot dat een expert van de verzekering komt kijken wat de oorzaak is. Dit kan betekenen dat een claim voor vergoeding wordt afgewezen.

Voor het verhelpen van een lekkage plat dak kunt u ons 24/7 bellen

Woont u in West-Brabant en wordt u ‘overvallen’ door een lekkage plat dak? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze servicedienst. Zodra onze gecertificeerde dakdekker bij u aankomt start hij direct met plat dak lek opsporen, zodat hij weet wat de oorzaak en de eventuele kosten zijn om de lekkage plat dak duurzaam te repareren.

Met spoed gecertificeerd dakdekker Breda nodig? Raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder