Plat dak lekkage opsporen werk voor professionals

Een lekkage plat dak blijkt meestal meerdere oorzaken te hebben

Plat dak lekkage opsporen kan toch niet zo moeilijk zijn denken veel woningeigenaren. Je gaat het dak op en kijkt op de plek waar de lekkage in het plafond zichtbaar is. Dan hebben we slecht nieuws voor u, want in vrijwel alle situaties zult u op deze plek geen lekkage vinden. Sterker nog, vaak zit een lekkage aan de andere zijde van een plat dak en is het een combinatie van verschillende factoren. Denk hierbij aan een loodslab die gescheurd is, naden die in de loop der tijd hebben losgelaten en slijtage. Een bitumen dakbedekking is weliswaar sterk, maar zal na 25 jaar op den duur toch klachten gaan geven. Daarom bevelen wij aan onze klanten een jaarlijkse dakinspectie aan, omdat dan problemen die kunnen zorgen voor een lekkage al in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden.

Een lekkage opsporen dient zorgvuldig te gebeuren

Zoals bovenstaand al aangegeven dient het opsporen van een lekkage zorgvuldig te gebeuren door een gecertificeerd dakdekker, want een lekkage plat dak kan verschillende oorzaken hebben. Voor elke gecertificeerde dakdekker van dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda is dat dagelijks werk. Zij weten als geen ander waar zij op moeten letten. Wanneer u Wildhagen Dakdekkers Breda benadert met een verzoek voor plat dak lekkage opsporen komen wij meestal dezelfde dag nog naar u toe. Een lekkage is een calamiteit die zo spoedig mogelijk opgelost dient te worden, want woningeigenaren krijgen dit soort schades niet vergoed. Als woningeigenaar wordt u achterstallig onderhoud verweten en dat valt bij vrijwel elke verzekering niet onder de dekking van uw inboedel.

Werkwijze plat dak lekkage opsporen Wildhagen Dakdekkers Breda

Wanneer onze gecertificeerde dakdekker bij u langskomt, gaat hij eerst kijken wat het probleem is. Wanneer dat duidelijk is gaat hij het dak op. Op basis van wat hij daar aantreft ontvangt u van hem een schriftelijke maatwerk all-in offerte. Hierin zijn alle arbeid- en materiaalkosten voor een plat dak lekkage opsporen en repareren opgenomen. Wanneer u hiermee akkoord bent en het weer het toestaat gaan wij voor u aan de gang. Komen wij tot de conclusie dat de dakbedekking van uw platte dak versleten is en repareren vrijwel zinloos is, dan ontvangt u van ons een offerte voor een compleet nieuwe dakbedekking. Wanneer dit op basis van dakrenovatie kan zullen wij dat aanbieden, omdat dit aanmerkelijk scheelt qua kosten. U bent overigens niet verplicht om op een offerte in te gaan!

Zoekt u een gecertificeerde dakdekker voor een lekkage opsporen?

Heeft u professionele hulp nodig voor een plat dak lekkage opsporen en repareren? Neem dan telefonisch contact op met dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda. Wij komen dan snel naar u toe om. Voor een overzicht van alle contactgegevens raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder