Plat dak lekkage repareren Breda Etten-Leur Oosterhout

Mogelijkheden reparatie hangen van oorzaak lekkage en conditie dak af

De kosten van een plat dak lekkage repareren in de regio Breda hangen van verschillende factoren af. Om deze reden kunnen wij u nooit telefonisch vertellen wat de eventuele kosten van een lekkage repareren zijn. Wij komen daarom altijd voor een vrijblijvende maatwerk offerte bij u langs. Nadat wij de oorzaak lekkage in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een all-in offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Zo weet u precies waar u bij dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda aan toe bent. Factoren die sterk van invloed zijn op de kosten van een plat dak lekkage repareren in de regio Breda zijn:

 • Aard van de lekkage
 • Oorzaak van de lekkage
 • Conditie van uw huidige dakbedekking
 • De staat van uw dakbeschot

Plat dak lekkage repareren: Aard van de lekkage

Zeker wanneer het een zware lekkage betreft boven een woongedeelte is het van belang dat u direct de hulp inschakelt van een gecertificeerde dakdekker. Dat geldt ook voor in het weekend, want anders is de directe- en indirecte schade die het gevolg is van een lekkage niet te overzien. U kunt in dit soort situaties 24/7 een beroep op onze servicedienst doen.

Daklekkage repareren: Oorzaak van de lekkage

De oorzaak van een lekkage kan slijtage of stormschade zijn. In geval van slijtage zal gekeken moeten worden naar de conditie van uw huidige dakbedekking. Wanneer deze nog voldoende is kan het platte dak duurzaam gerepareerd worden. De kosten komen dan volledig voor uw rekening. Wanneer sprake is van stormschade zal de schade bij uw verzekering aangemeld dienen te worden. U ontvangt van ons een schriftelijke all-in offerte. Na akkoord van uw verzekering zullen wij de plat dak lekkage repareren.

Lekkage dak repareren: Conditie van de huidige dakbedekking

Wanneer tijdens het in kaart brengen van de lekkage blijkt dat de bitumen dakbedekking versleten is, zal onze gecertificeerde dakdekker de lekkage niet duurzaam maken. Dit heeft namelijk geen zin. De kans is groot dat u binnen enkele weken elders weer een lekkage kunt verwachten. Hij zal wel direct kijken of een nieuwe dakbedekking op basis van dakrenovatie mogelijk is en wat de kosten voor een nieuw dak zijn. Is de conditie van uw huidige dakbedekking nog goed, dan ontvangt u direct een offerte voor de reparatie.

De staat van uw dakbeschot

Wanneer u bitumen dakbedekking versleten is, dan gaan wij onderzoeken wat de staat van uw dakbeschot is. Als die goed is kunnen wij een nieuwe dakbedekking aanbieden op basis van dakrenovatie. Is dit niet het geval dan zal uw dak in zijn geheel vernieuwd moeten worden, anders kunt u niet duurzaam gebruik maken van uw dak. Bij Wildhagen Dakdekkers Breda ontvangt u maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op door ons gebruikte materialen en al het dakwerk.

Heeft u direct of op korte termijn een dakdekker in de regio West-Brabant nodig? Neem dan direct contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder