Plat dak lekkage altijd met spoed laten repareren

Wanneer u niet direct ingrijpt wordt de schade vele malen groter

Meestal wordt een plat dak lekkage pas ontdekt wanneer er kringen ontstaan in het plafond. Dit betekent, dat een lekkage al geruime tijd in uw platte dak aanwezig moet zijn. Wanneer u kringen in uw plafond ontdekt, schakel dan direct een dakdekker in die gevestigd is in de regio Breda, Oosterhout, Roosendaal en Tilburg. Stelt u een reparatie uit, dan valt de schade op de korte termijn al aanmerkelijk hoger uit. Wij lichten dit onderstaand toe aan de hand van een concreet voorbeeld.

Voorbeeld plat dak lekkage Roosendaal

De familie de Vos woont in Roosendaal. Mevrouw de Vos ontdekt tijdens het schoonmaken een gele vlek in het plafond. Zij bespreekt het met haar man. Nadat ze beiden op het platte dak zijn geweest en niets hebben gezien dat op een lekkage duidt besluiten ze samen om geen verdere actie te ondernemen. De komende weken besteden ze geen aandacht aan de gele vlek tot het enkele dagen achter elkaar bleef regenen. Niet alleen was de vlek in het plafond een stuk groter geworden, maar werden er ook kleine druppeltjes zichtbaar.

Gevolgen uitstellen plat dak lekkage Roosendaal

Dit soort situaties komen de dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda helaas regelmatig tegen. Een bijkomend probleem is, dat het duurzaam herstellen van een plat dak lekkage pas kan plaatsvinden wanneer het droog is. Daarnaast bestaat een grote kans dat het dakbeschot is aangetast en helaas voor een deel ook vervangen moet worden. En tot overmaat van ramp keren de meeste verzekeringen niet uit, omdat u achterstallig onderhoud verweten wordt.

Waarom snel een plat dak lekkage verhelpen?

Uitzonderingen daargelaten is een lokale plat dak lekkage een eerste signaal, dat de conditie van uw platte dak terug begint te lopen. Wanneer u hiermee te maken krijgt schakel dan altijd een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in als Wildhagen Dakdekkers Breda. Wanneer de kwaliteit van de dakbedekking het rechtvaardigt, repareren zij die voor u. Tevens krijgt u een terugkoppeling hoe de staat van uw dakbedekking is. Wanneer uw dak versleten is, zal onze dakdekker de lekkage niet verhelpen. Wij kunnen dan geen duurzame kwaliteit garanderen en dat is waarvoor wij als gecertificeerd dakdekkersbedrijf staan.

Plat dak reparatie Roosendaal Breda Oosterhout Tilburg

Neem voor een plat dak reparatie direct contact op met gecertificeerd Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda. U kunt ons 7 dagen per week bellen.