Plat dak lekt? Bel Wildhagen Dakdekkers Breda

Het gespecialiseerde dakdekkersbedrijf Breda helpt u direct

Na de forse regenval van de afgelopen dagen heeft u ontdekt dat uw plat dak lekt op één plaats. Om te zien waar de lekkage in uw bitumineuze dakbedekking zit bent u zelf op uw dak geklommen, echter u kunt geen oorzaak ontdekken. De dakbedekking ziet er goed uit voor zover u het als leek kunt beoordelen. Wanneer u deze situatie herkent adviseren wij u om de hulp in te roepen van een gecertificeerde allround dakdekker, voordat de lekkage heviger wordt en het vocht uw dakbeschot gaat aantasten. Wanneer u woonachtig bent in de regio West-Brabant en uw plat dak lekt, dan kunt u een dakdekker van Wildhagen Dakdekkers Breda inschakelen. Zij hebben zich namelijk volledig toegelegd op het repareren, renoveren en vernieuwen van bestaande platte- en hellende daken in de regio West-Brabant.

Wat kunnen de oorzaken zijn wanneer een plat dak lekt?

Een plat dak dat lekt kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak dat een dak lekt zijn de naden van de dakbedekking. Deze kunnen door een combinatie van vocht en vorst gaan lekken. Naarmate een dakbedekking ouder wordt neemt de kans op lekkages toe. Door jaarlijks een preventieve dakinspectie uit te laten voeren, door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda, worden lekkages in vrijwel alle situaties bij normaal gebruik voorkomen. Zeker wanneer u de aanbevelingen die uit een dakinspectie naar voren komen opvolgt. Ook zien we met grote regelmaat dat de oorzaak dat een plat dak lekt domme pech is. Denk hierbij aan een scherp voorwerp dat op uw dakbedekking is terecht gekomen en door extreme verhitting door de zon, zoals in de zomer van 2018. Een groot aantal platte daken zijn hierdoor gaan lekken.

Bel ons 24/7 als uw dak lekt in de regio Breda

Wacht niet met het inschakelen van een dakdekker, wanneer uw plat dak lekt. Laat zo snel mogelijk de lekkage verhelpen. Voor onze contactgegevens raadpleeg contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder